5+5 hetesen van esély szivhangra?
sziasztok!
minden rendben és volt szivhang is :)
az orvos rettentő bunkó volt velem, de már nem érdekel. dünnyögött azért, hogy ilyen korán jöttem, ilyenkor még nem látni semmit... de ezt amig vetköztem. aztán mondtam neki, hogy oldalt fáj a hasam napok óta. megvizsgáltak u.val, mindent renben talátak. utána félig röhögve mondja, hogy "méhenkivüli"... kb hogy, hogy találok ilyen hülyeséget... még csak nem is gartulált. aztán megadta a magán rendelö számát, hogy oda mehetek bármilyen sürgös esetben. erre most mit mondjak? kapja be. kb. ezt nagyon felbosszantott.
de örülök, hogy a babával minden rendben!
Na, akkor igazam lett :-))) Én mondtam, hogy nekem is ilyen tájban már volt szívhang. Gratulálok!
Szerintem válts dokit. Mikor mész legközelebb uh-ra?
dokiváltás egyértelmű. van orvosom akihez szoktam járni, van is hozzá időpontom jövő hét szerdára. maradok nála továbbra is. :)
tényleg sok a bunkó a nőgyógyászok között. nem értem miért. viszont más orvosokkal csak jó tapasztalatom van.
petezsák: de mondtak. azt hiszem 121*134 mm, vagy valami ilyesmi. nagyon kifinomult lehet az a gép amivel mérték, hogy ilyen pici és már lehet mérni a szívhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!