Az elmúlt egy évben három missed abom volt. Talán kromoszóma transzlokáció, esély a beültetés. Férjem viszont nem hajlandó felvállalni az ezzel járó dolgokat. Mit tennétek? Vágyom a gyerekre-bár hála istennek már van egy.
Hát, ha az én férjem nem lenne hajlandó bevállalni a vizsgálatot (ami az ő esetében elég egyszerű, és fájdalommentes, nem úgy mint a nőknél), akkor ezt úgy venném, hogy nem is igazán akarja azt a gyereket. Olyannak meg nem szülnék, aki nem vágyik rá.
Bocs, tudom nyersen hangzik, de ez a véleményem.
Tudja pontosan milyen "dolgokat" kell vállalnia? Legalább arról próbáld meggyőzni, hogy a konzultációra menjen el veled az orvoshoz. Ott nincs se vizsgálat, se "dolgok", csak egy szakszerű tájékoztatás az esélyekről, és lehetőségekről.
Ha erre sem hajlandó, illetve tisztában van a problémával, akkor valószínűleg tényleg nem akar -annyira - gyereket mint te. Vagy úgy gondolja, hogy ha egyszer sikerült, sikerülni fog újra, ha eljön az ideje.
Szia!
Én sajnos rutinos lombikos vagyok, de azt látom, hogy olyan precízen megy minden, hogy nem valószínű, hogy elcserélnék az embriókat. :-)
Inszemkor majdnem orrba vágtak a fecskendővel (ezzel juttatják a méhbe a spermát), amin a párom neve állt, hogy biztosan az-e! :-))
És a beültetés előtt megkérdezik a nevedet, hogy biztosan minden stimmeljen! :-)
Gondolom, az elcserélt embriók tönkretennék az intézmény jó hírét, így erre nagyon-nagyon vigyáznak!!
:-)
Én úgy érzem, a párodnak inkább a saját férfiasságába vetett hite csorbulna, ha lombikbabátok lenne, ezért tiltakozik. Talán ha elmagyarázod neki, hogy ettől semmivel sem kevésbé férfi, beadja a derekát. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!