Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5+5 hetesen van esély szivhangra?

5+5 hetesen van esély szivhangra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 07:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem valószínű. Hacsak nem előbb fogant 2 héttel.

De ha körülbelül tudod az időpontot, a 7.-8. héten látható.

2010. júl. 26. 08:00
 2/16 A kérdező kommentje:

nem baj, most nem is azért megyek. szeretnék megnyugodni, hogy jól fejlodik, jo helyen van-e.

utána 7+0 hetesen megyek. akkor már kell lennie.

a petezsákot mindenképp látnia kell majd, ugye?

2010. júl. 26. 08:03
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenkor még csak petezsák volt, szívhang még nem.

Szerintem túl korán mész, ráérnél 2 hét múlva.

Ha méhen kívüli lenne, azt éreznéd.

Gratula!

2010. júl. 26. 08:05
 4/16 A kérdező kommentje:

fáj a bal oldalam péntek óta, ezért megyek.

de alig akartak beengedni mai nap, soron kivül. azt mondta, csak akkor ha vérzek. hát kösz, azt nem szeretném megvárni. jobb megijedni

2010. júl. 26. 08:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem ilyenkor azt írták a papírra hogy szívhang sejthető. Szerintem menjél nyugodtan. Inkább nézzenek meg mint 2 hétig még idegeskedsz.
2010. júl. 26. 08:08
 6/16 A kérdező kommentje:

persze. szerintem is. bár most lehet, hogy azt hiszi az asszisztens, hogy hisztis pics.vagyok, de nem érdekel. Anyukámnak volt méhenkivülije, lehet, hogy ezért is aggodok ennyire. meg egyben azt is tudom, hogy nem szabad viccelni vele. akár sulyossá is válhat, a legjobb ha korán észreveszik.

persze nagyon szeretném most ha csak hipochonder lennék.

majd délután jelentkezem, hogy mi volt

2010. júl. 26. 08:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5+3 hetesen voltam először dokinál, és már volt szívhang! De nekem valószínű pár nappal előbb volt pé m abban a hónapban.
2010. júl. 26. 08:41
 8/16 A kérdező kommentje:
én napra pontosan tudom a pé-m. az 5+5 tuti. akor pár nap múlva lehet, hogy lenne. nem baj, most már megyek. jó lenne már megnyugodni. a pozi teszt óta (4+0 hetes)csak bizonytalanságban vagyok, eddig birtam.
2010. júl. 26. 08:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Persze, lehet szívhang, bár most még pont határeset. A magzat szívműködése fogantatás után 22-25 nappal beindul, azaz a terhesség hatodik hetében. Nálam ez így is történt, mi is tudtuk a peteérés időpontját. Ha valakinél később látható a szívműködés, akkor azt jelenti, hogy később volt peteérése, nem félidőben.

Én 6 hét 0 napos voltam, mikor hallottam a szívhangot, és 5,3mm volt a baba.

Persze ez függ az ultrahang készülék minőségétől.

Majd írd meg, mi történt! :-)

2010. júl. 26. 09:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam, hogy én is 4+0 hetesen csináltam tesztet. Rettegtem nehogy méhen kívüli legyen, ezért még aznap elmentem ultrahangra (bárki bármit mondott :-)) Már volt egy 1,9mm-es kis petezsákom, alig vettük észre, de jó helyen :-)
2010. júl. 26. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!