5+5 hetesen van esély szivhangra?
Nem valószínű. Hacsak nem előbb fogant 2 héttel.
De ha körülbelül tudod az időpontot, a 7.-8. héten látható.
nem baj, most nem is azért megyek. szeretnék megnyugodni, hogy jól fejlodik, jo helyen van-e.
utána 7+0 hetesen megyek. akkor már kell lennie.
a petezsákot mindenképp látnia kell majd, ugye?
Nekem ilyenkor még csak petezsák volt, szívhang még nem.
Szerintem túl korán mész, ráérnél 2 hét múlva.
Ha méhen kívüli lenne, azt éreznéd.
Gratula!
fáj a bal oldalam péntek óta, ezért megyek.
de alig akartak beengedni mai nap, soron kivül. azt mondta, csak akkor ha vérzek. hát kösz, azt nem szeretném megvárni. jobb megijedni
persze. szerintem is. bár most lehet, hogy azt hiszi az asszisztens, hogy hisztis pics.vagyok, de nem érdekel. Anyukámnak volt méhenkivülije, lehet, hogy ezért is aggodok ennyire. meg egyben azt is tudom, hogy nem szabad viccelni vele. akár sulyossá is válhat, a legjobb ha korán észreveszik.
persze nagyon szeretném most ha csak hipochonder lennék.
majd délután jelentkezem, hogy mi volt
Persze, lehet szívhang, bár most még pont határeset. A magzat szívműködése fogantatás után 22-25 nappal beindul, azaz a terhesség hatodik hetében. Nálam ez így is történt, mi is tudtuk a peteérés időpontját. Ha valakinél később látható a szívműködés, akkor azt jelenti, hogy később volt peteérése, nem félidőben.
Én 6 hét 0 napos voltam, mikor hallottam a szívhangot, és 5,3mm volt a baba.
Persze ez függ az ultrahang készülék minőségétől.
Majd írd meg, mi történt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!