Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában estetek...

Akik mostanában estetek teherbe vagy akik e hónapra nem várjátok, nem féltek hogy nem fog fogadni orvos?

Figyelt kérdés
Mi már 10 hónapja próbálkozunk és nyilván nem fogjuk szüneteltetni a jelenlegi helyzet miatt, viszont kicsit félek, hogy pl azok akik most esnek teherbe kapnak majd vajon megfeleő ellátást?

2020. márc. 23. 14:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

*felidos varandos a nővérem

Es az alairasom lemaradt:

28 hkm

(Utolsó voltam)

2020. márc. 29. 09:46
 32/34 anonim ***** válasza:
25%
#31! De látod, hogy leszarják, azt hallják meg amit akarnak. Az ösztönök fontosabbak, mint a józan ész. Van, aki még mindig azt harsogja, hogy nem rosszabb az influenzánál, meg " nincsenek tömeges megbetegedések", a tény, hogy olaszországban egy nap alatt közel 1000 ember halt meg, az tényleg nem gáz. Itthon kijárási korlátozás sem véletlenül van, akkor biztos nincsenek tömeges megbetegedések... mindegy, nekik mondhatsz akármit, ketyeg a méhük. A linkelt videóban a doktornő is kiemelte, hogy amiket mond a mai napra érvényesek, holnap már nem biztos ez lesz. De meg se hallják.
2020. márc. 29. 10:12
 33/34 anonim ***** válasza:
81%
32-es szerintem nem kéne eltúlozni. Igen, most nem jó a helyzet Európában, ebben igazat adok, de itt Bécsben április 14-től újra nyit minden, az emberek átváltanak a home office-ból a rendes irodai munkakörre, én is irodában dolgozom, 14-én nyitunk, lassan visszajön minden a régi kerékvágásba. Olvasom a bécsi újságot és hallgatom a kancellár sajtótájékoztatóját. És ne haragudj de százakárhány megbetegedést nem tudok tömeges megbetegedésnek nevezni. Számomra a tömeges megbetegedés az, ha minden 5.-6. ember beteg. Márpedig ez nem így van.
2020. márc. 29. 10:39
 34/34 A kérdező kommentje:

köszönöm azoknak is akik leírják a tapasztalataikat , akiket nem fogadnak és el is hiszem.

Én mondjuk 3 ismerősöm esetében azt tapasztaltam, hogy a fontos vizsgálatokat megcsinálták, barátnőm pl. épp a napokban mondta amikor skypoltunk, hogy mennie kell a védőnőhöz, szóval fogadta.

Sőt...megfelelő védőfelszereléssel a férje bemehet a szüésre ami áprilisban lesz, viszont való igaz, hogy a választott orvosa nem..ügyeletes orvos lesz benn nála.

Hát...ennyi.

Köszönöm a válaszokat, azokat is akik írják, hogy őrültség.

Végülis a tapasztalatokra voltam kíváncsi.

Én részemről a döntést már meghoztam és bízom a legjobbakban..)

2020. márc. 29. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!