Akik mostanában estetek teherbe vagy akik e hónapra nem várjátok, nem féltek hogy nem fog fogadni orvos?
En is kb 1.5 hete irtam itt h en varnek kicsit , illetve varunk is (34 vagyok eddig probalkoztunk, tegnap jott meg, ezutan várni fogunk) - irtam h baj lesz es a bajnak az előszele mar itt leng az országban. Nem, még nem jott el, de fog. 3-4 het, nem sok. A maganrendelok be fognak zarni, kismamakat csak surgosseg eseten fognak ellatni, genetikai uh felejtos... Minden orvos egy dologert fog kuzdeni.
Es ha lepontozzatok ezt a valaszt, ez akkor is igy lesz, még ha ijeszto is. Tudom h az. En is félek.
Utolsó: egy infarktusos meg egy koronás között nem tesznek különbséget. Max ha muszáj, akkor azt mentik, akinek több esélye van a tulelesre.
Viszont az, hogy betgg legyen a magzat, ha elmarad egy UH, az csak egy lehetőség, nem egy kész probléma, ráadásul nem is túl nagy az esély rá. Pár hónap alatt vajon mennyi súlyosan beteg gyerek születne emiatt? Nem sok....
Ha nincs orvos, mert mind a koronást gyógyítja (ahogy itt ezt nagyon szeretik irogatni), akkor, de az infarktusos is bajban lesz. Ha nem így van, akkor itt sem kell ilyeneket vizionálni es ijesztgetni másokat ( nem engem, én helyén tudom ezt kezelni). Nem mellesleg, ha éppen a te gyereked lenne beteg az elmaradt vizsgálatok miatt, akkor is ilyen nagyvonalú és megengedő lennél? Nyilván nem.
Mindegy, ez van, ebben kell élni, aki már terhes az reménykedik, aki nem, az dönthet.
Jó egészséget mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=klHk4z6UYiQ..
Én tettem fel a kérdést , ez a videó hasznos lehet minden nőnek, aki a vírus ellenére mégis tervezi a babavállalást..
Uzenem annak aki irja h "kismamákat ugyis el fogjak latni" - nalunk (Bp.mellett) mar beszuntettek a szakrendeloben a nogyogyaszatot (teljeset, se várandósgondozasok se UH) es ahol noverem lakik (videk) ott is ugyanaz. Ő felios várandós hat most bajbab van, sehol nem akarjak fogadni semmilyen vizsgalatra... Lehet magunkar hitegetni, de ezek a száraz tenyek. Igen nalunk most még nem gaz a helyzet, de nezzetek mar korul Europaban könyörgöm !! Ne legyunk mar ilyen nemtörődömök es felelotlenek pont mi akik anyak akarunk lenni!
És még egy: junius-juliusra varhato Morszagon a tetozes. Ergo nem, sajnos nem fog lecsengeni 1-2 het alatt. Higgyétek el pedig en is ezt szeretnem! 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!