Anyukák, akik mostanában szültetek és volt fogadott orvos de konkrét összeget nem mondott a szülésre mennyi pénzt adtatok?
Általánosan elterjedt szabály, hogy a terhesgondozási díj 10xese a szülés "ára".
Ennek ellenére én azt gondolom, ha nem mond árat, adsz, amennyit tudsz vagy gondolsz, aztán hello!
Nem első, ezt egy idióta találta ki, hogy más szrul érezze magát, ha esetleg nem akar/nem engedheti meg a 10-es összeget.
Annyit adsz, amennyit akarsz. Nehogy már rosszul érezd magad amiatt, hogy adsz pénzt.
120 ezret adtunk neki, megérdemelt minden forintot, de biztos, hogy rendkívül soknak számított ,mert 7 hónap alatt nem bírta megjegyezni a nevem hiába látott sűrűn onnantól, hogy megkapta a borítékot már tudta ,hogy hívnak.Illetve el tudta rendezni, teltháznál hogy ne kerüljön a 2 ágyas szobába mellénk senki.
Szerintem mindenki adjon annyit amennyit tud.Mi ennyit szántunk rá.
50 ezer bőven elég. Ezt a tízszeres marhaságot nem tudom honnan találták ki de én sem adtam annyit és nem nézett rám ferde szemmel az orvos.
Szóval nem kevés, ő megkapja a fizetését meg a magánrendelésről ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!