Létezhet, hogy a 12. heti uh. -n nem veszik észre az ikerterhességet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17+2 hetes vagyok már, ez az elsõ terhességem, viszont ahogy nézegetem a képeket más kismamákról akkora a hasam, mint másnak 30 hetesen. Ez normális? A következõ ultrahang április 10.én lesz.2020. márc. 16. 17:29
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a méhlepény elöl, jó helyen tapad, valamint még nem nagyon, alig-alig érzek magzatmozgást :)
2020. márc. 16. 17:35
2/6 anonim válasza:
Nyugi ha ketten vannak azt ált észreveszik. Ha eddig nem látták biztos egyedül van.
3/6 anonim válasza:
Ikreket szültem, a kórházban a szobatársam szintén ikres volt, neki a 18. héten derült ki. De! A pocak mérete nem jelent semmit. Egy ismerősömnek 18 hetesen van akkora pocija 1 babával, mint nekem volt 26 hetesen 2-vel.
4/6 anonim válasza:
Nem jelent semmit a hasad mérete, nagyban függ, hogy mennyire erősek a hasizmaid, mennyi a magzatvíz, és hogyan fekszik a baba, illetve optikailag hogy mekkora hozzád képest mindez.
5/6 anonim válasza:
Nekem végig azt hitték, hogy ikrek, akkora hasam volt. Már gondoltam, hogy felveszek egy pólót "nem ikrek" felirattal, annyian kérdezték. Szóval a pocak mérete nem mérvadó.
6/6 anonim válasza:
Engem az első terhességem él mindenki azzal poénkodott h "tuti ikrek"
Most már 7 hetesen látszott az uh h ketten vannak.
Nem volt nagyobb a pocakom félidőig mint mikor egy babát vártam.
Bezzeg most!
Szerintem legkésőbb a genetikai uhn kiderült volna ha ketten vannak
(nyilván van kivétel/hozzá nem értés) de a pocakom mérete nem mérvadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!