Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet, hogy a 12. heti uh....

Létezhet, hogy a 12. heti uh. -n nem veszik észre az ikerterhességet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17+2 hetes vagyok már, ez az elsõ terhességem, viszont ahogy nézegetem a képeket más kismamákról akkora a hasam, mint másnak 30 hetesen. Ez normális? A következõ ultrahang április 10.én lesz.

2020. márc. 16. 17:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a méhlepény elöl, jó helyen tapad, valamint még nem nagyon, alig-alig érzek magzatmozgást :)
2020. márc. 16. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi ha ketten vannak azt ált észreveszik. Ha eddig nem látták biztos egyedül van.
2020. márc. 16. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ikreket szültem, a kórházban a szobatársam szintén ikres volt, neki a 18. héten derült ki. De! A pocak mérete nem jelent semmit. Egy ismerősömnek 18 hetesen van akkora pocija 1 babával, mint nekem volt 26 hetesen 2-vel.
2020. márc. 16. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit a hasad mérete, nagyban függ, hogy mennyire erősek a hasizmaid, mennyi a magzatvíz, és hogyan fekszik a baba, illetve optikailag hogy mekkora hozzád képest mindez.
2020. márc. 16. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem végig azt hitték, hogy ikrek, akkora hasam volt. Már gondoltam, hogy felveszek egy pólót "nem ikrek" felirattal, annyian kérdezték. Szóval a pocak mérete nem mérvadó.
2020. márc. 16. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem az első terhességem él mindenki azzal poénkodott h "tuti ikrek"

Most már 7 hetesen látszott az uh h ketten vannak.

Nem volt nagyobb a pocakom félidőig mint mikor egy babát vártam.

Bezzeg most!

Szerintem legkésőbb a genetikai uhn kiderült volna ha ketten vannak

(nyilván van kivétel/hozzá nem értés) de a pocakom mérete nem mérvadó

2020. márc. 16. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!