Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet? Ilyenkor létezhet...

Mi lehet? Ilyenkor létezhet kései fogantatás? Vagy az idegességtől nem jön meg? Vagy a teszt “hazudott”?

Figyelt kérdés
Nov 11-én volt az aktus. Rá két napra megjött. Majd az esedékes most dec 11 körül volt. Úgytűnt megjön,de csak 2-3 napig barnás-pirosas cucc jött. Ma a teszt azt mondta negatív.
2019. dec. 15. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Véreztél mindegy milyet. Teszt is negatív. Tehát nem vagy terhes!
2019. dec. 15. 14:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak mondják,ha más a jellege akkor fogj gyanút. Nálam meg ez a “szöszmötölés” nem jellemező
2019. dec. 15. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Vereztél akkor amikor kellett. Nem vagy terhes.
2019. dec. 15. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak furcsa volt,h nem olyan volt mint szokott
2019. dec. 15. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Bármikor előfordulhat, hogy eltérő a vérzés. Nekem is volt már konkrétan barnázás a vérzés helyett, ami nem tartott annyi napig, mint általában szokott a menzeszem. Nem voltam terhes. Te se vagy az. Van ilyen. Sőt, olyan is lesz még, hogy késik a vérzésed, netán ki is marad és mégsem leszel terhes. A nők nem gépek, hogy mindig minden hónapban minden ugyanúgy történjen a szervezetükben.
2019. dec. 15. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves Hármas! Ez tény. Csak megijedtem. Nem jellemző nálam h ennyire drasztikus elterés. Mindenesetre eleg hipohander vagyok ugyh még is így nőgyógyász,ha még idén eljutok. De akkor azt mondjátok,h megbízható a teszt?
2019. dec. 15. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szerintem bízhatsz a tesztben. Az aktus óta 2x véreztél az esedékes menstruáció időpontjában és ha azóta nem voltatok együtt védekezés nélkül akkor tuti nem vagy terhes.
2019. dec. 16. 07:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez az egy alkalom volt.
2019. dec. 16. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!