Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet, hogy a 12. heti...

Létezhet, hogy a 12. heti UH-on nem veszik észre az ikerterhességet?

Figyelt kérdés
17. hetes vagyokés mindenki azt mondja, hogy olyan nagy a hasam, mint aki ikreket vár. Ráadásul a magzatmozgás is nagyon intenzív.
2008. aug. 27. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg "elbujhat" az egyik gyerkoc a masik mogott.... Nalam ugyanez volt a szitu. A 15. hettol mozgott a gyermekem, es oriasi volt a pocim. De nem varok ikreket.

26 hetes mami

2008. aug. 27. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

A mai technikával nem valószínű, hogy nem veszik észre! Nekem is mindig nagyobb volt a hasam az átlagnál. Tőlem is folyton azt kérdezték, ikrek? A falra tudnék mászni ilyenkor! Nem kell foglalkozni az ilyennel. Nem vagyunk egyforma testfelépítésűek. Ha nagyon intenzív a magzatmozgás, annak csak örülj, mert tudod, hogy nincs semmi baj!

37 hetes kismama

2008. aug. 27. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...én szerintem akkor már biztos észre vehető a duplázás:-)))

A has mérete meg nem mérvadó!

Mozgás tekintetében az én kis babucimnak 16 hetesen már éreztem a mozgását,naggggyon aktív volt már akkor is-és akár 3 gyereket is kitett volna,meg még most is ha rázendít akkor szét szed!És tuttttti egyedül van:-))))

boldog babavárást!

37 hetes kismama

2008. aug. 27. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én olvastam az egyik újságban (baba magazin v. anyák lapja,nem emlékszem) ,hogy a 18 hetes genetikai uh-on vették észre,hogy ikreket vár a kismama. Be is voltam tojva a 18.heti uh. előtt... :) De egyébként tőlem is megkérdezték már egy páran. Tényleg idegesítő....
2008. aug. 27. 11:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok!!!!

Hétfőn megyek a 4D UH-ra, akkor már tuti lesz!

Minden szépet és jót Nektek és a Babáknak!

:-)

2008. aug. 27. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem tudom elképzelni, hogy el tudna bújni. Már csak azért sem, mert szívhangot néznek legalább a 8. heti Uh-n és akkor észrevenné a doki, hogy 2 szívhang van. Nálunk a 12. héten is nézett, akkor pedig tutira hallani kéne a 2 szívhangot.

De 4D-ben mindent nagyon jól lehet majd látni. Mi 15 hetesen voltunk, és nagy élmény volt.

A nagy pocak meg lehet attól is, hogy elöl tapad a méhlepény.

2008. aug. 27. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!