Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi UTÁNI görcsök mik...

Mensi UTÁNI görcsök mik lehetnek? Lehet, hogy akkor kezd érni a pete? Kb.10 napig szoktam érezni, néha elég erőssen

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
hát, lehet, hülyeséget írok, de én múlt hónapban éreztem ilyet, meg most, tehát 2 mensi után, aztán vesekő lett belőle :(((
2010. júl. 25. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát valóban amikor megjön már akkor elkezd érni a következő pete, de maga az érés nem jár görccsel. Az ovufájdalom attól van, hogy az érett pete megpróbál kiszabadulni, és az úgynevezett tüszőrepedés jár egyeseknél nagyobb másoknál kisebb fájdalommal. Ezért szokták mondani, hogy amikor már nem fáj, akkor már kiszabadult, és elindul a petevezetőben, vagyis megtörtént az ovu. Hol érzed a görcsöt?
2010. júl. 26. 08:48
 3/6 A kérdező kommentje:

a petefészkemnél, hol a jobb,hol a bal oldalon.

lehet,hogy a pco-m közrejátszik ebben?

2010. júl. 26. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát én megemlíteném az orvosomnak. Ha egyik hónapban bal a másikban jobb oldalon fáj az oké, mert általában felváltva használja a szervezeted a petefészkeket....de PCOS esetében nem tudom mi a helyzet, mert ugye asszem lehet peteérésed, csak ne szabadul ki, vagyis nincs ovu. Hát nem tudom, én megkérdezném az orvos, főleg, ha ez görcsös.
2010. júl. 30. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nincs peteérése,tüszőrepedése, annak is lehet hasszúrkálása.Vagy ez mitől van? Minden hónapban érzem. A hőmérséklet diagram szerint nincs peteérés.
2010. júl. 30. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:
a dokim szerint ha nem kíséri láz+hidegrázás, akkor nincs gond
2010. júl. 30. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!