Szerdán töltöm a 36. hetet, már szoktam jóslófájásokat érezni, legalábbis szerintem azok (szúrkálások, mensi görcsök) ilyenkor már normális vagy még korai?
Szia! Én ia pont szerdán töltöm a 36-at! :-)
Nekem már úgy két hete vannak ilyen érzéseim, ezek a jóslók, elöször én is megijedtem, de teljesen normális a doki szerint. Már magneB6-ot nem szedek, de elviselhető fájdalom. Te hogy vagy?
Üdv
Hát egész jól ezeket a fájdalmakat leszámítva. Ja és még a combtövemnél szokott fájni, bár az szinte már mindig, gondolom a tágulás az oka.
Ma megyek az első cTG-re. Te hogy vagy? Fiú vagy lány lesz? Neked nézték mostanában uh-val? Mekkora volt? Nekem a 31 héten nézték utoljára akkor volt 1772g:)
Én tegnap töltöttem a 36. hetet, de semmi jósló fájásom nincs.
Éjszaka, amikor forgolódom, akkor szoktam néha keményedni.
(A fiamnál sem volt semmi, őt túlhordtam éa 40h+6napon indították)
Szia!
Első vagyok.
Szerdán megyünk uh-ra és nst-re. Aztán csak a jövő héten lesz a nagy ultrahang meg a labor.
Utoljára 33 hetesen voltunk uh-on, akkor volt 2240gramm.
Szóval elég nagy babuci lesz:-)
Ja és úgy néz ki, hogy kisfiú, mindíg takargatja magát :-)
Mostanában jobban vagyok, csak a gyomorsavval szenvedek sokat, és aludni sem tudok, csak délután.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!