Van valaki aki március 19-re nem várja?
Kedves D. drukkolok Neked h úgy legyen, ahogy szeretnéd!
Kedves Zs. maximálisan egyetértek Veled!
Mindenkinek jó egészséget!
A.
10.dpo-n vagyok, ma délután kisertesbe vitt mégis egy itthon levo predictor. Hat 3 percen belul en mintha lattam volna rajta egy extrém halvány "csikarnyekot", probaltam fotózni de eleg fotozhatatlan.... Talan ezen vmi de ez még az a kategoria amire itt a gyakorin mindenki negat irna. En sem hiszek még mögé semmit de azert elbizonytalanitott. En vagyok aki irta h a kialakult helyzetben inkabb varom mint nem varom...
A.
Tudom tudom predictort nem szedunk szet... Mégis megtettem es kozvetlen szétszedés után fotoztam:
A.
Sziasztok! B vagyok!
A én látom a csikot az utolson, de nem vagyok nagy tesztes nem tudom h ez mar 100% e. Én amúgy szurkolok! Remélem szerencséd lesz.
Nekem úgy néz ki, hogy nem lesz.☹️ Nagyon csalódott vagyok, a kialakult helyzet ellenére is.
Vágytam rá nagyon, de úgy néz mi ma megjön.
Szurkolok A vigyazz magadra nagyon. Írd meg azért,hogy mi lett én követem a kérdést még.
Ja, az lemaradt, hogy ma csináltam egy tesztet. Ma vagyok a 11.dpon, de hómező volt
B
Még én is itt vagyok.
11. Dpo hómező
D.
En is 11.dpo ma es a reggeli predictor megint csak ilyen epp csak vmi látható csikarnyekos szóval talan mégsem lesz belole nalam semmi.
A.
Fáj a cicim, meg néha enyhén görcsölgetek. Hullafáradt vagyok. Amúgy semmi extra tünetem nincs. Ezek mensi előtt is szoktak lenni. Reménykedek, hogy csak korai volt a teszt. Jó kis meglepi lenne ha összejött. 27.én lesz a kisfiam 2 éves.
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!