Van valaki aki március 19-re nem várja?
Ovu tesztelőknek, hogy tisztában legyenek a DPO-kal:
Első negatív ovuteszt napján van nagy eséllyel (hajnalban vagy a reggeli órákban) az ovu, tehát a DayPastOvulation a rákövetkező naptól számolódik. Így az 1.DPO az első negatív ovutesztes napot követő nap van, a negatív ovu tesztes nap maga az ovuláció napja.
A.
Kedves Zs.
Nagyon drukkolok és biztosan most nem lesz gond, hiába a dejavu... Majd jelentkezz!
Utolsó kettő is én voltam: A. :-)
Más... van még valaki, akit rajtam kívül is aggaszt a koronavírus és az azt követő intézkedések az esetleges teherbeesés szemszögéből? Most nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki szerint pánik és ki szerint nem (nyilván Olaszország sem viccből vette magát pánik alá...), hanem arra, hogy ki az aki kicsit tart az esetleges babavárás kapcsán a jövőbeni dolgoktól ezzel kapcsolatosan. Nem csak magától a vírustól, hanem az óvintézkedésektől is.
A.
*nyilván Olaszország sem viccből vette magát karantén alá...
- elírtam
A.
A bizonytalanság, ami miatt parázom. Egyéb vírusoktól, fertőző betegségektől is tartok. Nem szeretnék túl hamar tp-re menni, főleg, hogy jön a jó idő, ami nagy könnyebbség a munkámban. Bölcsiben dolgozom...
Zs.
Lemaradt: sajnos elképzelhető, hogy kénytelen leszek saját magam érdekében többet itthon lenni.
Csoportomban ma 4 kisgyerek volt...😔
Azta Zs. Azert voltak ilyen kevesen mert betegek vagy a korona helyzet miatt?
A.
Jobban félek az emberi hülyeségtöl.
Nem veszélyesebb az infulenzánál.
Úgy olvastam, hogy a magzatra nem ártalmas.
Erre mindenki be van tojva, felvásárolnak mindent! A végén eljutunk egy gazdasági válságig.
Vigyazzunk az immunrendszerünkre, a higèniára.
Betegek 😔 mondjuk mindig van valami, és sosem 1 fajta, pl. 2-nek magas láz, 1-nek hányás hasmenés, 1-2-nek kéz,-láb,-száj vírus...van itt minden, mint a búcsúban.
Zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!