Van valaki aki március 19-re nem várja?
Nekem ma két nappal a nem várt előtt megjött. :( Rendesen összetörtem. Nektek szurkolok nagyon! Remelem akinek még kétséges pár nap múlva olyan két csíkos lesz, mint az atom villanás és csak úgy süti ki mindenki szemét! :) ha mégsem, akkor új hónap új lehetőség. Csak ne lenne a vége ennyire nehéz. :(
2020. márc. 13. 17:44
122/165 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom...😢Szerintem az en tesztjeim sem pozitivak.Van ott valami halvany valami de ....hagyjuk..majd 18.-an 19.-en meglatjuk.
Izgulok érted! Ha magamnak nem, remelem legalább neked örülhetek!
2020. márc. 13. 19:20
124/165 A kérdező kommentje:
Sziasztok.csinaltam meg egy predictort.elso vizelet.ugyanaz a halvany valami...fn feladom.😞nem tesztelek tobbet!!!max .2 het mulva ha nem jonne meg.eleg a csalodasbol!!😞😞😞
Sajnálom Stangli! Csak pozitívan!!! 🍀 Nem szabad feladni.
Kérdező, mostanában annyiszor olvastam, hogy halvány csík van a predictoron, nem értem miért jó ez a gyártónak....jah de, hogy minél többet vásároljon az ember belőle... Ennek ellenére nagyon drukkolok Neked! 😘
Én 10.dpo óta nem teszteltem, most azon pörgök mi lesz a munkahelyemmel - bölcsi -. Nem gondoltam volna, hogy bármi el tudja terelni a figyelmem a közeledő "nem várt" napjáról.
Zs.
2020. márc. 15. 06:05
Zs, sajnalom de 1 heten belul jo esellyel bezárják az összes bölcsit. 😔
Igen, jelenleg en sem a nemvart-amon porgok van ezer masik problema. Nekem van bolcsis es sulis gyerekem is es egy munkam amit végeznem kéne itthonról... Pokoli nehez idoszak jön.
2020. márc. 15. 08:14
2020. márc. 15. 08:33
128/165 A kérdező kommentje:
Sziasztok,24.napon vagyok reggel kivancsisagbol megmertem a homet.36.9volt.Delutan ereztem mintha lenne valami folyasom .elmentem s mosdoba es es egy potty baran folt volt a fehernemumon mar lehet hogy ez a mensi lesz??😞nem szoltam elotte barnazni hanem csak ugy megjon...en azert meg kattogok rajta...a helyzet ellenere is...
Kedves kérdező tudom mennyire idegőrlő, de próbálj meg nem ezen agyalni. Nekem két nappal korábban jött meg, úgy, hogy a hőm ugyanúgy fenn volt. 37,0. Nyilván nem vigasztal, de pár nap és vagy így vagy úgy de kiderül.
2020. márc. 15. 19:11
13.dpo-n vagyok, facelle hómező 😔 ilyenkor azért már illene vmit mutatnia.
Nálatok vmi fejlemény? 🍀
Zs.
2020. márc. 16. 13:17
Kapcsolódó kérdések: