Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki március 19-re...

Van valaki aki március 19-re nem várja?

Figyelt kérdés
Hányadik ciklusnapon volt az ovuláciotok?

2020. márc. 5. 13:58
 121/165 Stangli ***** válasza:
Nekem ma két nappal a nem várt előtt megjött. :( Rendesen összetörtem. Nektek szurkolok nagyon! Remelem akinek még kétséges pár nap múlva olyan két csíkos lesz, mint az atom villanás és csak úgy süti ki mindenki szemét! :) ha mégsem, akkor új hónap új lehetőség. Csak ne lenne a vége ennyire nehéz. :(
2020. márc. 13. 17:44
 122/165 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom...😢Szerintem az en tesztjeim sem pozitivak.Van ott valami halvany valami de ....hagyjuk..majd 18.-an 19.-en meglatjuk.
2020. márc. 13. 18:16
 123/165 Stangli ***** válasza:
Izgulok érted! Ha magamnak nem, remelem legalább neked örülhetek!
2020. márc. 13. 19:20
 124/165 A kérdező kommentje:
Sziasztok.csinaltam meg egy predictort.elso vizelet.ugyanaz a halvany valami...fn feladom.😞nem tesztelek tobbet!!!max .2 het mulva ha nem jonne meg.eleg a csalodasbol!!😞😞😞
2020. márc. 14. 09:40
 125/165 anonim ***** válasza:

Sajnálom Stangli! Csak pozitívan!!! 🍀 Nem szabad feladni.

Kérdező, mostanában annyiszor olvastam, hogy halvány csík van a predictoron, nem értem miért jó ez a gyártónak....jah de, hogy minél többet vásároljon az ember belőle... Ennek ellenére nagyon drukkolok Neked! 😘

Én 10.dpo óta nem teszteltem, most azon pörgök mi lesz a munkahelyemmel - bölcsi -. Nem gondoltam volna, hogy bármi el tudja terelni a figyelmem a közeledő "nem várt" napjáról.

Zs.

2020. márc. 15. 06:05
 126/165 anonim ***** válasza:

Zs, sajnalom de 1 heten belul jo esellyel bezárják az összes bölcsit. 😔

Igen, jelenleg en sem a nemvart-amon porgok van ezer masik problema. Nekem van bolcsis es sulis gyerekem is es egy munkam amit végeznem kéne itthonról... Pokoli nehez idoszak jön.

2020. márc. 15. 08:14
 127/165 anonim ***** válasza:
A. voltam
2020. márc. 15. 08:33
 128/165 A kérdező kommentje:
Sziasztok,24.napon vagyok reggel kivancsisagbol megmertem a homet.36.9volt.Delutan ereztem mintha lenne valami folyasom .elmentem s mosdoba es es egy potty baran folt volt a fehernemumon mar lehet hogy ez a mensi lesz??😞nem szoltam elotte barnazni hanem csak ugy megjon...en azert meg kattogok rajta...a helyzet ellenere is...
2020. márc. 15. 16:46
 129/165 Stangli ***** válasza:
Kedves kérdező tudom mennyire idegőrlő, de próbálj meg nem ezen agyalni. Nekem két nappal korábban jött meg, úgy, hogy a hőm ugyanúgy fenn volt. 37,0. Nyilván nem vigasztal, de pár nap és vagy így vagy úgy de kiderül.
2020. márc. 15. 19:11
 130/165 anonim ***** válasza:

13.dpo-n vagyok, facelle hómező 😔 ilyenkor azért már illene vmit mutatnia.

Nálatok vmi fejlemény? 🍀

Zs.

2020. márc. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!