Van valaki aki március 19-re nem várja?
Én ma vagyok 8-dpo-n, tesztelni egyelőre nem fogok, de most már félek egy esetleges terhességtől.
Nővérem babás de már szóltak neki, hogy terhesgondozásra nem tud járni egy ideig, mert nincs járóbeteg ellátás... Védőnők sem fogadják, a babamozit lemondták. Az én korábbi terhességeim mind problémásak voltak, sok kórházba szaladással, most nem tudom hogyan kivitelezném ezt az elkövetkező időszakban. Mert most még csak egy folyamat kezdetén vagyunk, ami napról napra csúnyább lesz és sajnos nem 1-2 hét alatt fogunk rajta túljutni. :-(
Mindenkinek minden jót kívánok! Menszim környékén azért majd jelenkezem!
Én is parázom már amúgy! És ha belegondolok, ha megmaradt volna a terhességem, májusban szülnék... Igaz a mondás, mely szerint minden rosszban van valami jó. 🍀
Zs.
Tényleg Zs., egy májusi szülés most nem lenne túl ideális...
Ausztriai kismamának már vasárnap azt mondták, hogy ne menjen a héten esedékes nst-jére, mert nem tudják ellátni, maradjon már otthon szülésig és ha elindul a szülés akkor is inkább mentőt hívjon mert nem biztos h be tudják vinni valahova, max.mentőben megszül... Szóval... És ez Ausztria, messze fejlettebb egészségügy mint kishazánké.
A.
Én ma kb 9. Dponál tartok. Én hétfő óta tesztelek, orvos kérésére, mert szedtem gyógyszert ebben a ciklusban és ha baba van jó lenne tudni kb mikor fogant. Lh tesztet is néztem és aszerint gyógyszer szedés után volt pé.
Ma néztem egy one step tesztet és halványan van valami. De még inkább száradásinak mondom, ha meg nem ugyis kiderül a napokban. Eddig full negatív volt, vagy kimondottan szürke "paca". Ez mintha rózsaszínes lenne.
D.
Sziasztok!
B vagyok!
Sajnálom kérdezö! Utolsó, remélem, hogy szerencséd lesz.
Nekem 19.-én kéne megjönnie.8.án volt peteérés(7.én volt pozítiv a teszt). De nagyon ugy érzem, hogy meg fog jönni. 😞
Majd jelentkezem
Vigyázzatok magatokra és egymásra.
Nekem megjött ma, de a kialakult helyzet miatt most nem vagyok csalódott. Nem szeretném terhelni az eü-t, és úgy tudom csak a tényleg ajánlott/kötelező vizsgálatok elvégzésére van lehetőség, és ha most itt tartunk, mi lesz később, bele sem merek gondolni...
Zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!