Megneznetek ezt a tesztet? Kep csatolva.
Egy hasonlo kerdest kiirtam mar par sorral ezelott..bocs. :-) De kivancsi vagyok mit gondoltok. Ma csinaltam a tesztet, es 10 perc utan nekem negativnak tunt a teszt...majd 20 perc utan ujra megneztem es ilyen pozitiv lett!! Es azota csak erosodik. Lehet ez szellemcsik??? Ilyen eros rozsaszin??? Volt mar valakinek ilyen "keson pozitivva valo" tesztje es terhes volt? Nekem sosem volt meg rozsaszin szellemcsikom(csak szurke)...pedig mar kismillio tesztet elhasznaltam.
Szia!
Ma van a nem várt nap. Mi újság? Teszteltél ma is? Sokszor eszembe jutottál, remélem pozitívat tesztelsz!
Koszonom, hogy erdeklodsz...
Sajnos megjott...:-( Tenyleg rossz volt az a teszt...de hat mit lehet tenni...
Majd talan ebben a honapban sikerul!!:-)
Sajnálom!
Olyan rég próbálkoztok már, nagy csalódás lehet, de vannak olyan párok, akik tényleg több évet várnak egy babára és nem adják fel a reményt, őszintén csodálom őket.
Kitartást, jó egészséget és mielőbbi terhességet kívánok. Remélem, ebben a hónapban már megfogan a babátok. :)
Minden jót!
kedves kérdező.
hallottál már az aviva tornáról? mert én sok jót. ha van kedved próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!