Megneznetek ezt a tesztet? Kep csatolva.
Figyelt kérdés
Egy hasonlo kerdest kiirtam mar par sorral ezelott..bocs. :-) De kivancsi vagyok mit gondoltok. Ma csinaltam a tesztet, es 10 perc utan nekem negativnak tunt a teszt...majd 20 perc utan ujra megneztem es ilyen pozitiv lett!! Es azota csak erosodik. Lehet ez szellemcsik??? Ilyen eros rozsaszin??? Volt mar valakinek ilyen "keson pozitivva valo" tesztje es terhes volt? Nekem sosem volt meg rozsaszin szellemcsikom(csak szurke)...pedig mar kismillio tesztet elhasznaltam.
2010. júl. 24. 18:38
1/38 anonim válasza:
ez nem szellemcsík, ez bizony baba! :) Gratula!
3/38 anonim válasza:
viszont reggel csinálnék egy másik tesztet, mert időn túli a mostani teszted.
4/38 anonim válasza:
Nekem volt ilyenem. Késett a menzim én már tudtam előtte is hogy baba van, csak nem mertem elhinni. Kedden csináltam tesztet, negatív volt. Aztán szerdán csak csináltam még egyet, szintén negatív lett. Mérgemben bedobtam a fürdőszoba szekrény kis kukájába. Durrogtam egyet.Én továbbra is éreztem a babát. Vasárnap mentem üríteni a kis kuka zacskót,kiborult a teszt és ott volt rajta a két csík. Azt hittem padlót fogok. Pár nap múlva reggel ismételd meg a tesztet, szerintem baba, csak még nagyon picike.
5/38 A kérdező kommentje:
jaj de jo lenne, ha igazatok lenne!!!:-) :-) El se merem hinni. Elmentem venni masfajta tesztet es kb. 2 ora mulva megcsinalom....addig gyujtom a pisimet:-)....2 tesztet vettem es ha netan ez negativ lenne, akkor reggel az elso pisibol ellovom a masikat!!!:-)
2010. júl. 24. 19:07
6/38 anonim válasza:
Szerintem pozitív. Írj majd.......majd utána gratulálok, most csak egy fél gratu
7/38 A kérdező kommentje:
nos, megcsinaltam a masik tesztet mert nem birtam varni...az negativ lett. nem tudom, hogy most mi van. Holnap reggel ellovom a masik tesztet. remelem az pozitivat mutat...ha negativ, akkor ez egy igen brutalis szellemcsik volt, es nem veszem ezt a tesztet a jovoben!!!
2010. júl. 24. 20:02
8/38 anonim válasza:
Szerintem sem szellemcsík,de ha elolvasod figyelmesen a tájékoztatót,benne van,hogy kb 5 perc után mutat eredményt,de később tehát 20 perc után változhat az eredmény.De amit pár perc után mutat az a tuti.Sajnálom,de azért próbáld meg reggel is,hátha.Drukkolok.Majd írd meg mit mutat. :)
10/38 anonim válasza:
most este nem kellett volna tesztelni, mondtam, hogy majd csak reggel. na nem baj megértelek.
a reggeli teszt biztosabb lesz. sőt várhatnál még 1-2 napot szerintem, de azt már biztos nem bírod ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!