Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek ezt a tesztet?...

Megneznetek ezt a tesztet? Kep csatolva.

Figyelt kérdés

Egy hasonlo kerdest kiirtam mar par sorral ezelott..bocs. :-) De kivancsi vagyok mit gondoltok. Ma csinaltam a tesztet, es 10 perc utan nekem negativnak tunt a teszt...majd 20 perc utan ujra megneztem es ilyen pozitiv lett!! Es azota csak erosodik. Lehet ez szellemcsik??? Ilyen eros rozsaszin??? Volt mar valakinek ilyen "keson pozitivva valo" tesztje es terhes volt? Nekem sosem volt meg rozsaszin szellemcsikom(csak szurke)...pedig mar kismillio tesztet elhasznaltam.

[link]

2010. júl. 24. 18:38
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nekem a "tuneteim" (ha annak lehet nevezni) 2 napja kezdodtek. Furcsan szurkal a hasam alja, a melleim erzekenyek (de altalaban erzekenyek mensi elott) es 2 napja ejszakankent felebredek hanyingerre es csak forgolodok egy ideig, amig elmulik. Meg gondoltam is magamban, hogy erre egy pozitiv teszt lenne a valasz, mert nagyon furcsa....de tessek, egy hatalmas negativ vart reggel...:-(
2010. júl. 25. 17:07
 22/38 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is volt ilyen tesztem,én biztosra is vettem h terhes vagyok,és végül úgy éltem meg,mint egy vetélést.Szóval a lényeg:kémiai terhesség volt,vagyis a petesejt megfogant,de nem ágyazódott be,mert vékony volt a méhnyálkahártya(bizonyos mennyiségű HCG-t már a megtermékenyített petesejt is termel).Az én esetemben két petesejt volt,ezért volt olyan korán pozitív a teszt.Ha másnap csináltam volna tesztet,már vszinű nem láttam volna rajta semmit (én nem csináltam,1 hétig abban a tudatban voltam h hurrá,terhes vagyok,aztán elkezdtem vérezni és a kórházban kötöttem ki:-S).

BIZTOS h nem szellemcsík,az nem ilyen.Ezen a teszten a hcg egyértelműen reakcióba lépett az indikátorral.

Ha a továbbiakban nem történik újabb fejlemény,vagyis nem produkálsz újabb pozitív tesztet,fogd fel úgy,h legalább vmi történt,ill. hogy most ment (mentek) el,és nem később,sokkal nagyobb megrázkódtatás lett volna.

9 hós ikrek anyuja.

2010. júl. 25. 17:20
 23/38 anonim ***** válasza:

[link]

Nem én írtam.

2010. júl. 25. 17:37
 24/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, ha csütörtökre nem várod, akkor még van esélyed, szerintem még lehet korai volt a tesztelés. Van, hogy csak a nem várt után 1 héttel pozitív a teszt. Kitartás, de ne keseredj el, ha mégsem jött össze, eljön majd a ti időtök is, tudom könnyű ezt mondani.

Amikor mi terveztük a babát és ténylegesen hozzáláttunk a dolgokhoz, elsőre összejött a baba (nem szívfájdítás miatt írom), de ha nem tervezzük és nem csinálok tesztet a nem várt menzi napján, akkor észre sem veszem, hogy babás vagyok (természetesen azt észre vettem volna, ha kimarad a vérzésem, de nem volt semmi tünetem). Szóval még van esélyed. :)

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és mióta próbálkoztok?

2010. júl. 25. 20:26
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ezért nem szerettem a kazettás teszteket. Mert ha véletlenül több pisit csepegtetsz rá, mint amennyi meg van adva a használati utasításon, akkor jobban átázik és fals pozitív eredményt ad. Mi 3 évet küzdöttünk a kisfiunkért és ezidő alatt rengeteg tesztet ellőttem. Szóval e téren van némi tapasztalatom. Időn túl sohasem szabad értékelni a tesztet. Nekem akkor mindig szellemcsíkos volt. Mikor sikerült a kisbabánk, szinte másodpercek alatt ott volt az erős 2 csík. Alig hittem a szememnek:-)Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy tényleg be kell tartani a használati utasítást, különben csalódni fogsz. Remélem mihamarabb babás leszel! Drukkolok!
2010. júl. 25. 21:32
 26/38 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Megcsináltam a tesztet, még a mensi előtt 2 nappal, és nagyon halvány rózsaszín csíkot láttam. Nem tudtam eldönteni, hogy ott van, vagy én képzelem oda. Nem bírtam tovább, majd 3 óra múlva megint csináltam, az már erősebb volt, de még mindig nem az igazi. Ezért csináltam másnap is, az meg mindkettő negatív lett. Besokaltam, hogy mi van, vettem újra, megcsináltam és pozitív lett. Orvoshoz elmentem, és látta a picit. Most 8 hetes lennék, de tegnap megműtöttek, mert elvetéltem, illetve pénteken már nem is volt szívhang. Tehát a teszteket én nem tudom kiszámítani...

Szorítok h összejöjjön!! Nekem ez 3. terhességem, de babó még sehol. Remélem egyszer azért lesz....

2010. júl. 26. 15:17
 27/38 A kérdező kommentje:
A mai tesztemen idon tul megint megjelent a rozsaszin csik...csak halvanyabban....grrr...szornyu egy teszt!!!!
2010. júl. 26. 18:08
 28/38 anonim válasza:

Szia,

Azt írod, hogy külföldön élsz, biztosan van más fajta teszt is. Én Clearbluet szoktam venni vagy pedig Boots-osat. :-) Mind a kettő mártogatós. Angliában és Írországban biztosan kapni őket. :-) Bár az idő eltolődásból ítélve, te valahol máshol vagy, itt csak egy óra :-)

2010. júl. 26. 19:04
 29/38 A kérdező kommentje:
Igen, itt is van clearblue...bar en azt nem hasznaltam...itt a First Response a "meno"...marmint arra mondjak, hogy a legmegbizhatobb. Nos nekem azok lettek negativak tegnap...a masikak olcso semmilyen tesztek...de hat megerdemlem en, mert sporolni akartam a teszten...:-(
2010. júl. 26. 19:14
 30/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem várj még egy kicsit a teszteléssel, mert azt írtad, hogy csak csütörtökre nem várod, lehet még be sem ágyazódott a babó. Türelem (könnyű azt mondani)!

Én kérdeztem, hogy mióta próbálkoztok. :)

2010. júl. 26. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!