Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek ezt a tesztet?...

Megneznetek ezt a tesztet? Kep csatolva.

Figyelt kérdés

Egy hasonlo kerdest kiirtam mar par sorral ezelott..bocs. :-) De kivancsi vagyok mit gondoltok. Ma csinaltam a tesztet, es 10 perc utan nekem negativnak tunt a teszt...majd 20 perc utan ujra megneztem es ilyen pozitiv lett!! Es azota csak erosodik. Lehet ez szellemcsik??? Ilyen eros rozsaszin??? Volt mar valakinek ilyen "keson pozitivva valo" tesztje es terhes volt? Nekem sosem volt meg rozsaszin szellemcsikom(csak szurke)...pedig mar kismillio tesztet elhasznaltam.

[link]

2010. júl. 24. 18:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Amit a tesztekről tudni kell: nem mind azt mutatja,ami tényleg van-vagy épp nincs. Biztosat csak a késéstől számított legfeljebb 3-4. napon lehet mondani. Ha 15 percen belül jelenik meg a 2. csík akkor az nem szellemcsík. (nekem baromi halványan jelent meg a késés napján,10 perc után,és valóban terhes voltam)A Gabriellt már a nemvárt napján használhatod,bármely napszakban,de az olcsóbb tesztek a beágyazódástól számított 3. napon képesek kimutatni a terhességet.(kb a nemvárt utáni 3. nap-attól függ,mikor foganhatott az embrió-fogantatás+12 nap+3 nap lebeg a méhben)

Mikorra nem vártad? Reggel csinálj az első vizeletből egyet,és írd meg mi lett! Szorítok!

2010. júl. 24. 21:09
 12/38 anonim ***** válasza:
Úgyanígy voltam én is az előző kérdésedre is írtam már. Nekem is az első tesztemen időn túl jött elő a második csík. Másnap csináltam egy másikat az negatív lett és pár nap múlva meg is jött. Vérvételen is voltam, tuti, hogy nem voltam terhes. Az, hogy miért jött elő a második csík nem tudom és a doki sem. Szerintem annyira még ne éld bele magad, de szorítok, hogy neked baba legyen.
2010. júl. 24. 22:11
 13/38 A kérdező kommentje:
Koszi a biztatast lanyok!!:-) Holnap reggel jelentkezem a teszt eredmennyel. (bar nektek mar delutan lesz akkor, hisz kulfoldon elek es van idoeltolodas)
2010. júl. 24. 22:29
 14/38 anonim ***** válasza:
Már várom a fejleményt. Mi az eredmény? Milyen tüneteid vannak?
2010. júl. 25. 07:56
 15/38 anonim ***** válasza:
Na mit mutatott a teszt?
2010. júl. 25. 08:49
 16/38 anonim ***** válasza:
Naaaaaaaaaaa? Drukkolok!!
2010. júl. 25. 09:06
 17/38 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2010. júl. 25. 11:21
 18/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett az eredmény? Nagyon kíváncsi vagyok. Bár azt írtad, van időeltolódás, úgyhogy csak délután jelentkezel. Már nagyon várom. :) remélem pozitív a teszt!

2010. júl. 25. 14:08
 19/38 A kérdező kommentje:
Negativ lett...:-( Megcsinaltam mindket kulonbozo tesztet...(ugyanolyat, mint a teganpi pozitiv es a masik fajtat amit tegnap vettem.) Amugy ez a teszt, ami idon tul pozi lett, egy nagyon olcso fajta teszt....es szornyu, hogy milyen eros rozsaszin a szellemcsikja...:-( Ebbol is tanultam!! A szellemcsik nem mindig szurkes arnyalatu!!! De azert meg nem adom fel, hisz csak csutortokre NEM varom...Hatha!:-) Nagyon koszonom a batoritast lanyok!! Nagyon arik vagytok!!
2010. júl. 25. 16:41
 20/38 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteid vannak? Én is csütörtökre nem várom, de már a félidő óta nagyon fájnak a melleim. Mindent ennék és közbe semmit, olyan hülye a közérzetem.
2010. júl. 25. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!