Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 lány után már szeretnénk 1...

2 lány után már szeretnénk 1 kisfiút. Milyen praktikák vannak? Milyen lúgosító ételek vannak?

Figyelt kérdés
Úgy tudom,lúgosítani kell a testet,és eddig csak a paradicsomról hallottam. Nagyon szeretnénk már kisfiút!
2010. júl. 24. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Két lányom van, nagyon szerettünk volna még egy harmadik babát, de valójában nem érdekelt minket, hogy milyen nemű lesz. Tudom, hogy nagyon savas a szervezetem. Közel egy évig nem is sikerül még csak teherbe sem esnem. Tavaly év végén csináltam egy kúrát a Gynophilus hüvelykapszulával, ami helyre állítja a hüvelyi pH-t. Január elején állapotos lettem és kisfiú lesz!
2010. júl. 25. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:
a patikában lehet kapni hüvelyöblitöt ne gondolj nagy dologra egy müanyag tartály hosszu csővel !azthiszem 1500ft [link] nekem ilyen van de ird a googlba intim zuhany
2010. júl. 26. 04:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm Mindenkinek!

A babát váróknak: Boldog babavárást kívánok!:)

2010. júl. 26. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!