Milyen praktikák vannak arra, hogy fiú vagy lány legyen a babóca? Egyáltalán van ilyen?
Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 21:08
1/13 anonim válasza:
Egyértelmű praktika nincs, csak babonák. Mi fiút szerettünk volna. Férjem apukája mondta, hogy "közben" a férjem szája legyen csukva, tuti fiú lesz. Becsukta, fiú lett!!! :)))
2/13 anonim válasza:
Ez genetika!
A nő xx kromoszómával, a férfi xy-nal rendelkezik.Ha a párod olyan spermiumot küldd ami y kromoszómás, na akkor lesz fiú, de azt nem lehet irányítani!
Elvileg ha a párod küllemre férfias akkor több ilyen spermiumja van, ha nőies-macis, akkor pedig valószínűlány lesz.
3/13 anonim válasza:
na persze. :))) az én macimnak van 4fia és egy kislánya! :))))))))))))))))
4/13 anonim válasza:
Ha itt regisztrálsz, akkor van egy olyan menü ami, hogy bejelöli azokat a napokat ahol lányok és ahol fiúk fogamzása a valószínűbb. A dolognak van biológiai alapja, de ettől még nem jelenti azt, hogy biztos a kívánt nemű utód születik.
5/13 A kérdező kommentje:
Én még azt hallottam, hogy ha peteérés előtt szeretkezünk akkor lány lesz, ha peteéréskor és utána akkor fiú.
2009. febr. 21. 21:22
6/13 anonim válasza:
naptárak.com Nézdd meg a kínai fogantatásnaptárt.
Nekünk bejött.
7/13 anonim válasza:
A hüvely öblítés is 1 módszer.A "fiú" és "lány" spermiumok más-más közeget szeretnek-savas vagy lúgos,de h melyik melyiket,azt nem tudom-és amilyen a hüvely,az a spermium jobban érzi magát(a saját közegében)A másik-ezt doki mondta-h a terhesség előtt 3 hónapig naponta Calcimot szedsz nagy valszínűséggel kislány,ha Magnéziumot kisfiú fogan(neki bejött,3 lány után a fiú)
8/13 anonim válasza:
Én is olyat hallottam, hogy pé előtt 2-3 nappal az lány, pé- hez közelebb az fiú. Mégpedig azért, mert a lány katonák lassabbak, de kitartóbbak, a fiúk gyorsabban célbaérnek, de hamarabb elpusztulnak. Vagyis ha 2-3 nap múlva lesz csak pé, akkor már csak a lányok élnek, akik lassabban értek oda, a fiúk akik hamarabb célbaértek, addigra már nem élnek mire megreped a tüsző. Állítólag ezt valamelyik Afrikai országban próbálták igen nagy sikerrel. 90 valahány százalékban bejött.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én még pé előtt vagyok és kislányt szeretnénk, első babánk lenne, de igazából mindegy csak egészséges legyen.
2009. febr. 21. 21:49
10/13 anonim válasza:
Egy próbát megér, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!