Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Törvényszerű, hogy a lány ne...

Törvényszerű, hogy a lány ne élvezze az első együttlétet? Milyen praktikák vannak, hogy élvezze?

Figyelt kérdés
Most nem az olyan "nekem 4 szűzlányból 6 élvezte" típusú hozzászólásokat várok! Előre is köszi!
2009. febr. 9. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mindketten szüzek voltunk a párommal, de nekem nem fájt, ugyan nem élveztem el, de jó érzés volt. Nem is az élvezet volt fontos, hanem hogy az övé lehettem. Nekem inkább amolyan lelki dolog volt az első.

Szerintem, ha valaki felkészült rá (és itt nem a testi érettségre gondolok), akkor nem lesz rossz élmény. A fájdalom sem törvényszerű, mert az vagy a görcsösség miatt van (ekkor még nincs kész rá teljesen), vagy pedig a szűzhártya formája miatt (ezen nem lehet változtatni). Lelkileg kell készülni rá sokat, ezért beszélni kell róla, előre tisztázni a védekezés módszerét, és nem kell időpontot egyeztetni. Úgyis tudni fogjátok, mikor fog megtörténni, én is tudtam, de abban a pillanatban félni kezdtem. Ehhez kell egy olyan partner, aki eloszlatja a félelmet.

2009. febr. 9. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

ha fiú vagy akkor annyit tudok tanácsolni, hogy legyél nagyon türelmes,figyelmes, kedves a pároddal, akard minden porcikáddal, hogy neki jó legyen, hogy együtt, szerelmesen élhessétek át ezt az egészet és ha ő ezt érezni fogja rajtad, az igyekezetet, a szeretetet, és bízik benned és ő is szerelmes beléd, akkor akármilyen kellemetlenség(fájdalom vagy vérzés) ellenére is szép élmény marad neki az első...előtte kényeztesd úgy mint még soha, izgasd fel annyira, hogy el is feledkezzen róla, mi következik majd, adj bele mindent, legyél szenvedélyes de gyengéd :) hidd el, élvezni fogja, még akkor is, ha nem megy el (elsőre szinte senkinek sincs orgazmusa)

leírom a saját példám, hogy okulj: én a 17. szülinapom előtt egy nálam több mint 10 évvel idősebb srác barátommal vesztettem el...nem voltunk szerelmesek csak vonzalmat éreztünk, azt hiszem kicsit apakomplexusom volt akkoriban... nekem nagyon fájt az első, sőt, még amásodik és a harmadik is, mégis úgy érzem a mai napig, nem bántam meg, és nagyon jó élmény volt, mert akora odafigyelést és gyengédséget, mint akkor ,már csak 2 évre rá a mostani (első) szerelmemtől kaptam.... pedig voltak még utána mások is...de az csak sima szex volt...semmi érzelem,semmi szenvedély,csak testi szükséglet...és felejthetőek voltak... de az első nem az!

2009. febr. 9. 11:15
 3/3 anonim válasza:
A csajoknak nem csak úgy jön az orgazmus, mint a pasiknál. Neki meg kell tanulnia. Először próbálja meg magát kielégíteni és tudja meg , hogy igazából mi az. És mondja el neked, hogy ő hogy tud a legkönnyebben és leghatásosabban elérni a csúcsra. Nekem nagyon sokáig nem volt orgazmusom pasitól. Először a vőlegényem tudott kielégíteni. Szóval ne csüggedj!
2009. febr. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!