Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjött, de úgy érzem terhes...

Megjött, de úgy érzem terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem, menzeszem 3dik napján és negatív lett. De furcsán érzem a hasam alját és szurkálásokat érzek. Szerintetek lehet hogy terhes vagyok?
2020. febr. 29. 18:13
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ez egy anonim oldal nem? Bármilyen kérdést feltehetek, erről szól az oldal. Nem kötelező az oldalon olvasni a magamfajta kérdéseit, meg válaszolni sem kötelező nemhogy idegeskedni rajta. Nem kell szenvedni, más kérdést kell megválaszolni. Ez így nem segítség. Azzal hogy osztja xy az észt x ember még nem fogok előrébb lenni. Aki támadóan válaszol, hogy gondolhatja hogy majd épp az ő szavára, véleményére fogok adni.. tisztelet a kivételnek.
2020. márc. 1. 13:25
 22/31 anonim ***** válasza:

Mi meg bármilyen kérdésre válaszolhatunk, mert erről szól az oldalt.

Te meg minek kérdezel, ha letojod milyen válaszok érkeznek? Ha szerinted mineki támadó, aki nem azt mondja amit hallani akarsz? Vérzel, negatív a teszted, óóóó hát persze hogy terhes vagy. Így most jó?

Menj csak orvoshoz, jól kiröhög.

Felteszem azt sem fogtad fel, hogy friss terhességnél nem szokás hányni, így ez nem "kifogás", teljesen reménytelen vagy.

2020. márc. 1. 17:52
 23/31 A kérdező kommentje:
Ma pozitívat teszteltem
2020. márc. 2. 16:32
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
És ki hiszi ezt el?
2020. márc. 2. 18:40
 25/31 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem....no mindegy...manapság mindenki terhes, ha vérzik, negatív tesztek mellett, és védekezéssel.
2020. márc. 2. 21:53
 26/31 A kérdező kommentje:
Nagyon halvány a tesztem, de a második csík egyértelmű rózsaszín. Az orvos majd többet mond, ha nem is lát semmit pénteken meglátogatom.
2020. márc. 3. 06:21
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha most lett pozitív a teszted vajon mit látna pénteken egy uh-n???

Bámulatos nök hogy nincsennek tisztában alap dolgokkal.

2020. márc. 3. 18:54
 28/31 A kérdező kommentje:
Itt nincs mire menni veletek.. Orvosnál többet megtudok mint itt.Nem kockázatok. Pláne nem a ti "szakértelmetekre" alapozok! Ha véreztem és pozitív a tesztem az nem biztos hogy jót jelent. 🙄 nem is értem hogy lehettem ilyen elvetemült, hogy elgondolkoztam az válaszaitokon. Tisztelet a kivételnek ismét.
2020. márc. 4. 20:16
 29/31 anonim ***** válasza:
91%

Mert te marha nagy szakértö lehetsz, hogy még meg se száradt a pisi a teszten de már uh-ra szaladsz.

Mi lenne ha utánaolvasnál a dolgoknak, ha már olyan kva okosnak mutatod magad?

2020. márc. 4. 20:27
 30/31 anonim ***** válasza:
Szia mi lett azóta?
2021. márc. 16. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!