Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjött, de úgy érzem terhes...

Megjött, de úgy érzem terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem, menzeszem 3dik napján és negatív lett. De furcsán érzem a hasam alját és szurkálásokat érzek. Szerintetek lehet hogy terhes vagyok?
2020. febr. 29. 18:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
A teszt nem mutatja és a menstruációd is megjött. Annak az esélye, hogy mindennek ellenére várandós legyél, szinte nulla.
2020. febr. 29. 18:17
 2/31 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok mindig, hogy beképzelem. De nap közben többször érzem hogy kemény a hasam alja, meg a pici szurkálások is furák.
2020. febr. 29. 18:19
 3/31 A kérdező kommentje:
Az szerintetek jó ötlet, hogy ha esetleg fennáll jövő héten is a dolog, akkor pénteken elmennék a nőgyógyászatra rákszűrésre? Ott ha van valami a doki észrevenné? Nem akarok ezen kattogni sokáig. 🙄 Félek hogy hülyének néz a doki, ha előadom neki hogy megjött, de terhesek érzem magam. Itt ki mertem írni, mert anonim oldal.
2020. febr. 29. 18:22
 4/31 anonim ***** válasza:
82%
Sok minden okozhat fura érzéseket, nem csak a várandósság. Ciszta, endometriózis, vagy polip is, de sajnos nem vagyok orvos. Esetleg, ha zavaró, érdemes lehet felkeresni az orvosod és megkérdezni tőle, mit gondol.
 5/31 Zsuzsi132 válasza:
14%
Ha elmulik a menzeszed menj el orvoshoz lehet hogy méhenkivűli terhesség!
 6/31 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, de méhenkívüli esetén is pozitív lett volna a teszt nemde? Tudom hogy abszurd, szinte nulla az esélye, de tényleg nem szoktam így lenni. Nem is értem.
2020. febr. 29. 18:31
 7/31 anonim ***** válasza:
97%
Jjajj ne áltassátok már szerencsétlent! Kérdező teszted negatív és vérzel. Puszta érzésre meg még a szűzmária se lett terhes.
2020. febr. 29. 18:34
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teszt negatív és vérzel,rendes vérzésre gondolok ami az elején darabosabb mert válik le a m,ny-hártya akkor nincs terhesség de még méhen kívűli sem!ha pecsételnél vagy csak akkor làtnád a vérzést barnázást amikor wcre mész az megint más dolog! Persze ha teszt is pozitív hozzá.a méhen kívűlinél inkább a rozsdabarna pecsétlés,végbélfájdalom,sőt tipikus terhestünet is társul..de az sem minden esetlben méhen kívűli.Lehet egyszerű prog.hiány is. A méhen kívülit is kimutatja a teszt mert az azt jelzi hogy van hcg a vizeletben. Nem kell senkit sem riogatni. Nem vagy terhes ezt most el kell engedni köv.hónap újabb esély
2020. febr. 29. 18:49
 9/31 A kérdező kommentje:

Nincs nyálkadarab benne, de bő sok vér folyik, viszont a színe sötétebb, pont ilyen rozsdabarnás vöröses. Azt hozzá kell tennem, hogy mióta megjött émelygek reggeltől estig, ma délután pedig hánytam is. A hányinger folyamatos ugyan, de tudok mellette enni, van is étvágyam. Csak ma valahogy mégis hánytam.

Na például ez is furcsa nekem. Be tudom úgy képzelni, hogy valóban hányjak is?

2020. febr. 29. 18:55
 10/31 anonim ***** válasza:
87%
Ne nődokihoz menj, pszichológushoz.
2020. febr. 29. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!