Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjött, de úgy érzem terhes...

Megjött, de úgy érzem terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem, menzeszem 3dik napján és negatív lett. De furcsán érzem a hasam alját és szurkálásokat érzek. Szerintetek lehet hogy terhes vagyok?
2020. febr. 29. 18:13
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Miért mennék? Nem szoktam így lenni. Nem hiszem hogy ha be is képzelem ennyitől kezelésre szorulnék. Attól mert kérdezek, meg leírom a tüneteimet nem kell feltétlen dilisnek nézni.
2020. febr. 29. 20:06
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A szurkálás lehet mensi tünet. A hányás meg még korai lenne akkor is ha most lenne pozi a teszt. Vágysz rá, beképzeled, ennyi.
2020. febr. 29. 20:07
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem benyeltél valami virust. A hányás is lehet attól... Ne tévesszen meg, hogy van étvágyad is, párom is ilyen.

Vérzel, negativ a teszt, nem vagy terhes.

2020. febr. 29. 20:37
 14/31 anonim ***** válasza:
91%

Vírus....és könyörgöm....mensi mellett ne gondoljatok már állandóan terhességre....az istenit már... 10 éve még örültünk, ha megjött a havink... vagy elkönyveltük nincs baba és pont.

Kedves kérdező befogsz dilizni, ha se a vérzésnek se a tesztnek nem hiszel.

2020. febr. 29. 20:40
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy diliznék be? Lehet mindenki magából indul ki. Még most rajta sem vagyunk az ügyön, fél év múlva akarunk próbálkozni középidő környékén. Most csak ott tartunk hogy néha elmegy bennem a párom hó vége felé. Máskor a ciklusban védekezünk. Ha épp besikerül akkor megtartjuk, de nekem is jobb lenne egy-két dolog végett ha pár hónap múlva lennék terhes.
2020. febr. 29. 21:46
 16/31 A kérdező kommentje:
De az lesz a biztos hogy ha nem múlnak a tüneteim, jövő héten doki. Mindenki válaszát köszönöm!
2020. febr. 29. 21:48
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
Pszichológushoz nem a dilisek járnak.
2020. febr. 29. 22:06
 18/31 anonim ***** válasza:
56%
Istenem...
2020. márc. 1. 00:05
 19/31 anonim ***** válasza:

Te olvasod a válaszokat? :D negatív a teszted, vérzel, hányni meg nem hány senki ilyenkor.

Nem vagy terhes. Jaaa és ha az lennél is 6-8 hétig nem lát semmit a doki uh-n. Ennyire hogy nem lehetsz tisztában a testeddel?

2020. márc. 1. 09:55
 20/31 anonim ***** válasza:
Jézus Mária, segíts meg minket! Takarítsd el az oldalról a dilis, képzelgő nőket! Legyen hely a normális kérdéseknek!
2020. márc. 1. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!