Volt már valaki úgy hogy késett neki pár napot de végül megjött és mégis terhes volt?
*ha esetleg fent állt a terhesseg *
Ez lemaradt.
Nekem is egy hétig brutál tüneteim voltak, de mivel már van egy gyermek, biztos voltam a terhességben, teszteltem is extra halvány, de fotózható pozi tesztjeim lettek, majd a 30. napon tehát időre megjött a mensim. Aznap is teszteltem, kicsit erősebb pozi lett a teszt, ezért úgy voltam vele, hátha múlik a vérzés...persze másnap sokkal jobban megvolt a vérzésem, tehát egyértelmű mensi lett, biztos alapon csináltam még egy tesztet, az már negatív volt. Ez a kémiai terhesség.
Valószínű nálad is elindult valami, de ha rendesen menstruálsz, akkor szinte biztos nem terhesség már.
Azért érdemes egy tesztet most csinálni, meg, ha továbbra is gyanús lenne a mensi, akkor 2-3 nap múlva még egyet. Ha negatív akkor nincs teendő, ha viszont pozitív lenne, ráadásul szépen látható, akkor érdemes lenne elmenni a dokihoz, hátha még is ott van az a picike.
Többször sikerül a megtermékenyülés, csak mivel nem tapad meg mensivel távozik 1-2 nap késést eredményez, tünet sincs, az ember nem is tesztel és ennyi volt nem is tud róla.... Garantáltan többször lenne halvány pozi teszt, ha minden ciklusban tesztelnénk mensi előtt egy két nappal :D Fura az emberi test :)
Sok sikert, hogy mielőbb sikerrel járjatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!