Kinek milyen korai terhes tünetei voltak?
Figyelt kérdés
Meséljetek nekem milyen korai terhes tüneteket tapasztalatok? Tudom hogy nagyon hasonlítanak a pms tünetekhez, de akkor is esetleg ha volt valami furcsa vagy oyan amiből tudtatok hogy ez baba.2020. febr. 28. 11:21
11/14 anonim válasza:
Nemvárt előtti estétől elkezdett másképp feszülni a mellem. Már vagy 10 napja feszült akkor, ahogy mindig is szokott mensi előtt, de akkor este hirtelen átváltott vmi más fájdalomba. Oldalt és fent, olyan furcsán. Majd nemvárt reggelén nagyon erős mindjárt megjön érzés, pedig nekem ilyen nem szokott lenni mensi előtt.
12/14 anonim válasza:
Nekem se volt semmi! Most vagyok 8 hetes de meg mindig semmi....
13/14 anonim válasza:
Kedves 2. Válaszoló!
Már pedig vannak/lehetnek!
Mindenki más és más... nem kell hülyeséget állítani csak azért mert neked pl nem úgy volt!
14/14 anonim válasza:
11-es vagyok. Valami rosszat írtam? Vagy esetleg valaki jobban tudja nálam a saját tüneteimet? Ostoba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!