Kinek milyen korai terhes tünetei voltak?
Nekem semmi tünetem nem volt, de úgy, hogy pms se. Semmi. Csak produkáltam egy trifázisos hőgörbét.
13. dpo-n elkezdett húzódni belül a hasam, de nem úgy, mint amikor megjön. Sejtettem, hogy sikerült, így aznap délután teszteltem egyet, és egyértelmű pozitív lett. Viszont aznap barnázni is elkezdtem, na, mondom, akkor ez ennyi volt. De nem. A fura hasfeszülés egy hétig tartott, a barnázás olyan 4-5 napig, aztán mindkettő elmúlt, a teszt pedig erősödött. Most 9 hetes vagyok (ma), már szívhangja is van.
Első terhességnél semmi tünetem nem volt még a pms tünetek is elmaradtak, észre se vettem, hogy már rég meg kellett volna jönnie.
Második terhességnél 16. ciklusnapon volt ovum és 11. dpo-n egész napos émelygés, meg ebéd utáni megszédülés (27 évig ilyet soha nem éreztem) után délután már halvány pozi tesztem volt.
Nem értem, aki azt állítja kimaradt vérzés előtt nincs tünet.... ez hülyeség... nyilván nem a leggyakoribb dolog, de miért ne lehetne? Terhességi tünet mellett viszont már a tesztnek is pozinak kell lennie, mert a terhességi tünetet a hcg emelkedés okozza. Nyilván, ha nincs hcg akkor még pms a tünet.... de nem bebeszélés.
Egyébként aki babát szeretne, jobban figyeli a testét és észrevesz olyan tüneteket is amik alapból mindig megvoltak. Ezért bizonytalanok az emberek. --> erre mondom én, hogy amíg a tünet olyan, hogy jaj hát hasonló már volt, de talán más, az nem baba... ha terhességi tünet lesz az bizony teljesen más mint pms-kor :D Abba nincs kétely.
Ugyanúgy lobbanekony voltam mint mensi előtt, minden ugyanaz volt.
Kivéve az izomlaz hónalj felől, a mellemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!