Gondoltam kerdezoskodok, tapasztaltabb holgy tarsaimtol 3napja kesik a mensim, viszont ugyanugy gorcsolok es a mellem is feszul. Nem tudom hova tenni a dolgot, szerintetek lehetseges hogy terhes vagyok? Holnap teszteljek, vagy meg korai lenne?
Szia!
Késhet megfázás, egyéb betegség, stressz miatt is.
3 nap, még nem minden. Lehet, hogy néhány nap eltolódása van a ciklusodnak, tekintve a többi tünetet.
Ha már legalább 2 hetet késik, akkor aggódhatsz.
Terhes akkor lehetsz, ha semmilyen formában nem védekeztetek (nem számítva bele a sérült óvszert pl).
Előfordul, hogy valakink nem hajszál pontosan 28 naponként jön meg (ez csak egy példa volt, mert persze mindenkinél más).
Nem vekedeztunk,szeretnenk babat.
Remenykedem benne hogy nemfog megjonni :)
Koszonom a valaszokat.
Igen,én is úgy görcsölök mintha azonnal megjönne de mégsem. A derekam is nagyon fáj.. Vagyis nem fáj hanem inkább szúró erzést ézrek a derekamban és a bal petefészkemnél.
Nagyon-nagyon reménykedem hogy babát várok, holnap tesztelek egyet, mondjuk lehet korai de nagyon kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!