6hetes +1 napos terhes vagyok. Hüvelyi uh vizsgálat eredménye korai iu. Grav? Mit jelent mit tehetek?
1hete teszteltem, 2pozitív teszt után ma voltam hüvelyi uh-n.
UTERUS: 77*45mm
NYALKAHARTYA: 23mm benne fundusnál egy apró 6m-es echomentes terület.
BAL ÓVÁRIUM: 27*23mm
JONN ÓVÁRIUM: 42*25 mm benne egy összeesett CL
DOUGLASBAN FOLYADÉK: minimális
Megjegyzés : Korai iu. grav? Missed?
St: Kissé felpuhilt portio folyt-ban ludtojásnyi gravid uterus szabad körny.
Kolp: Livid portióhám. atypia nem látható.
1hét múlva megyek ismét kontrollra.
De a nálam tapasztaltabbaktol kérdezem hogy ezek a megállapított dolgok mit jelentenek?
Első terhességem.
Rosszullétek nincsenek, melleim fájnak, sokat pisilek.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Kérem, a negatív komentekkel kerüljetek..nem szeretnék pluszban idegeskedni.
Köszönöm szépen a sok őszinte választ! Egytől-egyik mindegyik hasznos, bármennyire is elszomorító.
Menstruáció elmaradása után 3nappal teszteltem.
Mindenhol azt olvastam és az orvosom is úgy számolta, h az utolsó mens. első napjától kezdődően.
Így jött ki a 6hét 1 nap.
Hány naposak a ciklusaid? Simán lehet hogy pl egy 35 napos ciklusnál a 20-21.ciklusnapon van a tüszőrepedes, így később fogant a baba es hiába vagy papíron 6hetes, a magzat kisebb.
Sajnos most az idegörlő várakozás következik a kontrollig, bármi lehet még belőle.
Egyes vagyok.
Nekem mindkét opció volt. Az első nem fejlődött, beágyazódott ugyan, de megállt a fejlődése. A második siker sztori, leírom hátha nálad is "csak" ez van. Első uh-n hasonló volt, mint neked. Csak egy kis foltot látott a doki, 1 hét múlva kontroll, akkor már volt petezsák, meg "embrio sejthető", vagyis látta, de alig és nem volt szívhang. Megint 1 hét idegörlő várakozás, akkor már volt szívhang. Minden uh szerint sokkal fiatalabb volt, mint menzesz szerint, a 12 hetes uh-n át is írták a kiírt dátumot.
A tüneteid vagy tüneteid hiánya miatt ne gondolj semmi rosszra, az elsővel én nagyon rosszul voltam, még a műtét után is. A másodiknál egy kósza rosszullétem sem volt, se mellfeszülés, se semmi most lassan 3 éves, makk egészséges. Nagyon drukkolok!
Hálásan köszönöm a válaszokat, így még van bennem egy halvány reménysugár. Borzalmas érzés ez. :(
Mindenkinek jó babavárást kívánok! És jó egészséget.
Egy hét múlva megosztom veletek hogy alakul az mi életünk.
Szia. Nekem a második terhességem volt idegörlös! A tesztek pozitívak, de a doki nem érzett semmit. Uh-n nem láttak semmit 3 hét várakozás és minden héten teszt csinálás utá végre megmutatta magát a fiúnk! Egy hetet kell várnod kitartás! És ne idegesedj. Tesztelj két naponta! Megnyugtat,hogy ha látod a pózi teszteket! A fundus meg úgy tudom a legideálisabb hely a beágyazodásra! Nekem az első terhességemnél ezt mondták. Nyugodj meg és ahogy teheted pihenj sokat!
Ancsi
Köszönöm Ancsi!
Igyekszem pihenni és nem sokat idegeskedni, bár az utóbbi elég nehezen megy. :( olyan érzés mintha megszakadna a szívem.
Szép hétvégét Mindenkinek és Boldog mikulást. 🎅🎁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!