Mit gondoltok a virustol? Csak en vagyok ezzel igy?
Figyelt kérdés
Tervezzuk a babat de en szemely szerint felek ha ossze jonne nehogy elkapjam terhesen a korona virust...2020. febr. 25. 18:27
11/21 anonim 

válasza:

Ugye tudod, ha elkapod a vírust, 97%-os esély van a gyógyulásra? Gondolom nem 80 éves legyengült ember vagy.
12/21 anonim 

válasza:

"sőt Mo-n is regisztráltak 1 fertőzött embert." <= ez kamu. Egy olyan magyar állampolgárról beszéltek a hírekben, aki jelenleg Japánban tartózkodik, egy hajón.
13/21 anonim 

válasza:

Ennek iszonyat kevés az esélye.
14/21 anonim 

válasza:

Újszülöttre, gyerekekre nem veszélyes a koronavírus, vannak ilyen betegségek, pl. a bárányhimlő is sokkal veszélyesebb felnöttkorban. A terheseknek minden vírus veszélyes, nem is lehet őket rendesen kezelni. Nem hiszem, hogy nagy gond ha vártok egy kicsit. Ha elképzelek egy olyat, hogy tele a kórház és oda kell járnod terhesgondozásra, szülni. Aztán lehet, hogy nem lesz semmi, de az hamar kiderül.
15/21 A kérdező kommentje:
Nem tart vissza , 27 eves vagyok es nagyon szeretnek mar babat. Csak kivancsi voltam hogy masnak is a velemenyere. :)
2020. febr. 25. 19:31
17/21 anonim 

válasza:

Az elmúlt 2 évben 2 ismerősöm halt meg tüdőgyulladásban (az egyik 50egynáhány éves volt, a másik alig 40), koronától nem félek
18/21 anonim 

válasza:

Vasárnap szült a tesóm a nagykanizsai kórházban. Nem lehet hozzá bemenni, mert az influenza miatt le van zárva az a rész. Még arra a folyosóra sem lehet bemenni, ahol a babákat megmutatták egy üveg ajtón keresztül. Úgyhogy ezek alapján én a sima influenzától jobban tartanék, mint a korona vírustól. Amúgy én is azt hallottam, hogy ez a krónikus betegekre és az idősekre veszélyes.
19/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem! Csak mar 2 ismerosom is azzal zaklat vegyek maszkot stb. Meg mennyire komoly a helyzet... stb!
2020. febr. 26. 07:54
20/21 anonim 

válasza:

Már ne haragudj de ne szülj gyereket. Ez nem felelősség teljes gondolkodás hanem gyerekes. Egymilliárd dolog lesz ezen kívül amikor meg születik. Csomószor lesz beteg, oltast kap stb stb STB.AZ ilyen anyák gyerekei nőnek fel búra alatt és fertőtlenítőszerben fürdetik minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!