Mit gondoltok a virustol? Csak en vagyok ezzel igy?

Ha hozzád hasonlóan gondolkodtam volna az emberek a múltban már rég kihalt volna az emberiség. Spanyolnátha, pestis stb járvány alatt is szültek a nők.
Gondolom nem vagy immungyenge, nincs valamilyen halálos betegséged, vagy épp gyógyíthatatlan betegséged. Kb nulla az esélye annak, hogy elkapod és belehalsz.

Sokkal több betegség van, ami veszélyes lehet a magzatra és még az esélyed is több rá h elkapd (lepkehimlő, lymekór).
30 hkm

Jól le lett pontozva mindenki.
Ha reálisan nézzük a dolgokat, semmi ok nincs a pánikra, voltak már durvább járványok a közelmúltban is. Életerős felnőttként nincs félnivalód, ellenben én mégiscsak féltenék egy újszülöttet, ők és az idősebbek vannak leginkább veszélyben.
Én várnék. Legrosszabb esetben is már egy év múlva lesz vakcina, de addig lehet, hogy már átesel rajta.

A kérdésre válaszolva , engem ez biztos ,hogy nem tartana vissza , ennyi erővel a sima influenzat is elkaphatod jelenleg bármikor. Én most vagyok 22 hetes kismama , de nem aggódok emiatt. Megse fordulna a fejemben ,hogy valaki most épp emiatt nem vállal babát.
Nem a kérdésre válaszolva: Egyáltalán nem csillapodott a virus ,ha figyeltek mindenhol arról van szó ,hogy teljes észak-Olaszország karantén alatt van ( mi emiatt nem tudunk a hétvégen Velencébe utazni ,mert lemondták a szállasunkat és se ki se be ) a vírus azóta Ausztriában és Horvátországban is jelen van , sőt Mo-n is regisztráltak 1 fertőzött embert. Úgyhogy nem mondanám ,hogy lecsengett illetve ,hogy ide biztosan nem jön. De tény ,hogy voltak már nagy járványok, sokan belehaltak , de nen haltunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!