Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy pocaklakom van, de...

Lehet hogy pocaklakom van, de sajna infulenzás lettem. Szedtem rá semicilint mennyire árthattam neki? Az infulenza virustol lehet valami baja?

Figyelt kérdés
2008. jan. 22. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha terhes valaki, és pl influenzás lesz, attól azt még ugyanúgy orvosolni, a lázat csillapítani kell stb., mintha nem lenne terhes, de bizonyos gyógyszereket nem lehet szedni. Érdeklődj a dokidnál.
2008. jan. 22. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!2 dolog:

1.Az influenzát egy vírus okozza,vírust pedig irtani nem lehet,tehát gyógyszer sincs rá,SEMMILYEN.Gondoljatok bele.Ha lenne,akkor lehetne gyógyítani a madárinfluenzát,az AIDS-et stb....Gyógyszer csak bacira,és gombára van.

2.A babának nem lehet baja,ha influenzás vagy,mert megvéded.Attól viszont nagyon komoly baja lehet,ha egy Semmicillin vagy bármilyen antibiotikumot beszedsz.Sürgősen keress fel egy orvost.Egy öreg róka

2008. jan. 23. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!