Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Óvodás korú gyermeked hányszor...

Óvodás korú gyermeked hányszor szenved hasmeneses vírustól egy év alatt?

Figyelt kérdés
Szeptember óta mindkét gyerekemnél kb. a negyedik alkalommal van most. Ismerősök szerint gond lehet, hogy mi mindig benyeljük. Addig jutott a dolog, hogy egy éven keresztül vizsgálták őket gasztroenterológián, de végül minden eredmény negatív, semmilyen allergiát vagy érzékenységet nem állapítottak meg. Most, hogy megint benyeltunk egy ovis virust, mondják, hogy ne hagyjam ennyiben a dolgot. Mégis mit tehetnék még??
2017. ápr. 22. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam evente 1-et kikap, de nem tobbet. Bolcsis koraban talan 2 vagy 3 alkalommal volt evente ilyenje.
2017. ápr. 22. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha beteg is, hasfájás, köhögés jelentkezik általában. Hasmenése utoljára 3 éve volt. És nem kamu.
2017. ápr. 22. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szimpla nátha és ilyesmi az szinte az egész hideg-téli időszakot jellemzi... havonta akkor biztos, hogy sikerül valamit benyelni...Ha már egy hónap úgy telik el, hogy nem megyünk dokihoz, szuperek vagyunk.

Viszont ilyen hányós-hasmenős szerencsére igencsak ritka talán az ovis évek alatt 1-2x volt.

2017. ápr. 22. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem kapjàk el.Én viszont minden évben egyszer.
2017. ápr. 22. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ovi előtt évi 2-3 alkalommal volt évente hasmenése. Egyszer kórházban is voltunk miatta. Pedig nagyon figyeltem a higiéniára, mégis összeszedtünk mindent. Nálunk táplálék allergia is volt, lehet hogy ez is közrejátszott.

Ovi előtt soha nem volt náthás. Szeptemberben kezdtünk, 1×volt hasmenése viszont folyamatosan náthás, egyikből esik a másikba.

2017. ápr. 22. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Majdnem 5 éves a lányunk, egyszer kapott el ilyet, kb. másfél éve, akkor is átment rajta 1 nap alatt.
2017. ápr. 22. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
6 éves fiamnak egyszer volt eddog életében.
2017. ápr. 22. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:

5 éves a lányom, tavaly 4-szer, 5-ször elkapott hasmenéses, hányásos vírust, mi is voltunk gasztroenterológián, negatív lett minden. Engem is zavart nagyon. Minden alkalommal elkapta a huga is.

Idei nevelési évben egyszer sem kaptak el hasmenéses vírust, pedig volt az oviban nem is egyszer. Szerintem ez nálatok is simán egy ilyen időszak, remélem jövőre benneteket is elkerül.

2017. ápr. 23. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!