Óvodás korú gyermeked hányszor szenved hasmeneses vírustól egy év alatt?
Szimpla nátha és ilyesmi az szinte az egész hideg-téli időszakot jellemzi... havonta akkor biztos, hogy sikerül valamit benyelni...Ha már egy hónap úgy telik el, hogy nem megyünk dokihoz, szuperek vagyunk.
Viszont ilyen hányós-hasmenős szerencsére igencsak ritka talán az ovis évek alatt 1-2x volt.
Ovi előtt évi 2-3 alkalommal volt évente hasmenése. Egyszer kórházban is voltunk miatta. Pedig nagyon figyeltem a higiéniára, mégis összeszedtünk mindent. Nálunk táplálék allergia is volt, lehet hogy ez is közrejátszott.
Ovi előtt soha nem volt náthás. Szeptemberben kezdtünk, 1×volt hasmenése viszont folyamatosan náthás, egyikből esik a másikba.
5 éves a lányom, tavaly 4-szer, 5-ször elkapott hasmenéses, hányásos vírust, mi is voltunk gasztroenterológián, negatív lett minden. Engem is zavart nagyon. Minden alkalommal elkapta a huga is.
Idei nevelési évben egyszer sem kaptak el hasmenéses vírust, pedig volt az oviban nem is egyszer. Szerintem ez nálatok is simán egy ilyen időszak, remélem jövőre benneteket is elkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!