Terhes vagyok vagy mi van velem?
20.-án kellett volna meg jönnie elég furcsának találom,mert sosem késett még 28napos a ciklusom. Nem várt előtt meg vannak a mindjárt meg fog jönni érzéseim most viszon egyáltalán nem volt es most sincs még a mellem se fáj pedig elég erősen szokott.
A bal oldali petefészkemnél érzek szurkálódást egyszer-ketszer de hasam aljában szokott szurkálódni leginkább és neha a hasamban is.
A hőmérőzés csak akkor érvényes ha egész ciklusban mérted, mivel minden nő más igy a saját alaphődhöz kell viszonyítani.
Pl ha valakinek az alap 36.2-4 a terheshő, ami fent marad is lehet csak 36.7 lesz.
Míg másnak az alap hő 36.5-7 a megemelkedett lehet 36.9 de 37.3 is.
Ezeket meg persze csak akkor tudod ha követed egész ciklusban. Mivel akár ciklusonként is eltérő lehet.
Sok sikert és teljesüljön amit szeretnél! :-)
Köszönöm a válaszokat és a jó kivánságokat!
Félek megint csalódnom kell,el sem merem végezni a tesztelést meg várom is el el végezzem teljesen meg vagyok veszve :D reggel meg irom mi lett.
Nekem 36,6az alaphőm, mind2 terhességem úgy kezdtem, hogy azthittem beteg leszek. 37-37,5 között volt mind2x a hőm. Rázott a hideg vagy elkapott a légszomj felváltva, aztán pozitívat teszteltem.
Szorítok, hogy annyi csík legyen a teszten ahányat szeretnél! Majd írd meg mi lett
Xepil teszt teljesen nehativ :( epp most csináltam meg
Viszont meg mindig nincs menstruació semmi fájdalmam nincs ami jelezné hogy meg fog jönni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!