Terhes vagyok vagy mi van velem?
20.-án kellett volna meg jönnie elég furcsának találom,mert sosem késett még 28napos a ciklusom. Nem várt előtt meg vannak a mindjárt meg fog jönni érzéseim most viszon egyáltalán nem volt es most sincs még a mellem se fáj pedig elég erősen szokott.
A bal oldali petefészkemnél érzek szurkálódást egyszer-ketszer de hasam aljában szokott szurkálódni leginkább és neha a hasamban is.
Hmmmm....
Mondjuk tesztelni ki fog?
Hidd el sokkal többet tud mint mi. De komolyan, írhatunk bármit de csak az a biztos.
1 válaszoló ez csak poén volt ugye? :D
2. Válaszoló vettem tesztet holnap reggel fogom meg csinálni egy x-epil márkájút az ilyenkor már ki fogja mutatni mert sok oldalon olvastam nem annyira meg bizható
Nekem soha nem volt gond az x epillel. De en is olvastam igy a biztonság kedvéért van itthon Facellel is. Soha nem mutattak különbözőt.
2. Voltam
4. Koszonom a válaszodat és neked is kedves 2.
Kb mennyi szokott lenni a hője egy terhes nőnek? Nektek kb mennyi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!