Predictor early dpo 11 mutat valamit?
Azt olvastam a predictor early teszt dobozán, hogy már nem várt napja előtt 99%-os pontossággal kimutatja a terhességet. Érdemes dpo11 reggeli pisiből megcsinálni a tesztet?
Csak értelmes válaszok/tapasztalatok érdekelnek! Igen, rágörcsöltem, nem, nem tudok várni még 1-2-3 napot, szeretnék tesztelni - ez van, én ilyen vagy Te nem! Azok írjanak, akik próbálták ilyen korán ezt a tesztet. Köszi
:) köszönöm szépen és a képet is.
Ez megnyugtat, hogy akkor meg ezekbe az időkben szokványos a halvány teszt.
Már tényleg nagyon várom hogy hétfő legyen végre és erős teszt :)
Akkor majd kerek időpontot dokihoz hogy megbeszéljunk egy korai ultra hangot. Mert mióta volt a méhen kívüli azt mondtak fontos korán ellenőrizni hogy jó helyen tapadt e meg. Bár én úgy érzem jó helyen van mert mindent csak közepén érzek és semmi gondot nem érzek egyik oldalon sem. :) pont mint a lanyomnal.
Még neked is nagyon megy a drukk !
Mar csak hetfon tesztelsz legközelebb?
En még holnap reggel raprobalok a predictor early-re aztan ha az is negativ (vszeg igen) akkor picit szuneteltetem a temat. A fejem mar nagyon fajt ma, sajnos az nekem menszi elott mindig "vendeg"...
#12 es vagyok
Holnap reggel is tesztelek, meg minden nap hétfőig, remelem erősödik és nem jön meg. Akkor veszem biztosra a dolgot, addig vigyázol magamra. Az eddigi tünetek meg mindig megvannak. Remelem minden rendben :)
Azért szurkolok meg neked is majd írd meg mi lett!
A szüneteltetest a tesztre érted vagy a baba témára?
A tesztelesre ertettem a szunetelest. Baba témát nem adom ilyen konnyen! 🙂
Mai tesztedrol is hozz képet ha van kedved!
Kedves kérdező,
Igaz így már kisebb ra az esély de azért amíg nem jön meg meg szurkolok. :) legrosszabb esetben kívánom hogy jövő hónapba sikerüljön :)
Nekem azt hiszem a mai végre már erősnek mondható. Persze meg nem az igazi de azért megnyugtató. Mit gondolsz?
Szerintem nagyon szépen alakul, napról napra :)
Én annyira nem panaszkodom, van mér 2 szép gyermekem (fiam is, lányom is), szóval csalódott semmiképp nem lehetek.
Köszönöm :)
Igaz, már két kis áldást kaptál az mindenképp öröm.
Akkor majd jön ha úgy a jó. Én legalábbis ezt kívánom nektek!
Várom majd azért a híreket megjött e vagy sem. A férjeddel beszéltél végül hogy el hagyjátok e a megszakítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!