Predictor early dpo 11 mutat valamit?
Azt olvastam a predictor early teszt dobozán, hogy már nem várt napja előtt 99%-os pontossággal kimutatja a terhességet. Érdemes dpo11 reggeli pisiből megcsinálni a tesztet?
Csak értelmes válaszok/tapasztalatok érdekelnek! Igen, rágörcsöltem, nem, nem tudok várni még 1-2-3 napot, szeretnék tesztelni - ez van, én ilyen vagy Te nem! Azok írjanak, akik próbálták ilyen korán ezt a tesztet. Köszi
Kedves 10-es!
Ez tenyleg jo eros, biztos h dpo11 volt?
Kedves kérdező,
Az első terhessegemnel nekem is már mutatta egy sima teszt is ami nem korai megállapításra van.
Amúgy most én is kb a 3.-4. DPOn vagyok :) tényleg lassan telik az idő, mi most szeretnénk kistestvért.
10-es vagyok
Igen,tuti biztos. :)
De én már a 9 dpo-n is csináltam egy facelle 10-est,az kicsit halványabb volt de egyértelmű pozitív.
Nekem így alakultak,az első kettő 10-es,a többi 25-ös
#12-es, na akkor nagyon egy idoben vagyunk :-) sok sikert neked!
Nekunk is kisteso lenne, mar 3.baba. 3 terhességem volt, de egyik kislanyom halva szuletett 😔 igy 2 gyermekem van.
Kedves kérdező,
(12.es vagyok)
Köszönöm szépen :)
Nagyon sajnálom a veszteségedet, nekem egy méhen kívüli terhességem volt ahol kivettek az egyik pete vezetéket, de az sokkal nehezebb lehet mikor már tényleg ott egy pici baba.
Remelem hamar sikerül mostmár a kisteso és ő is segít majd kerekké tenni a családot :)
Koszonom!
Majd irj ide amikor a tesztelesnel tartasz! Drukkolok en is 🙂
:) köszönöm.
Rendben majd mindenképp írok. Már megrendeltem a teszteket :D
Így olcsóbb és több is lesz.
Direkt olyat rendeltem én is ami elvileg már korán ki mutatja 10es érzékenységű.
Egyáltalán nem biztos hogy fog bármit is mutatni 11 dpon ugyanis ez attól is függ hogy mikor agyazodik be a petesejt. Valakinek ez a 7.nap megtörtenik, valakinek csak a 12.napon.
Az én tesztemb 13.nappal ovuláció után (az ovuláció időpontja biztos, ultrahanggal volt követve a ciklus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!