Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early dpo 11 mutat...

Predictor early dpo 11 mutat valamit?

Figyelt kérdés

Azt olvastam a predictor early teszt dobozán, hogy már nem várt napja előtt 99%-os pontossággal kimutatja a terhességet. Érdemes dpo11 reggeli pisiből megcsinálni a tesztet?

Csak értelmes válaszok/tapasztalatok érdekelnek! Igen, rágörcsöltem, nem, nem tudok várni még 1-2-3 napot, szeretnék tesztelni - ez van, én ilyen vagy Te nem! Azok írjanak, akik próbálták ilyen korán ezt a tesztet. Köszi

2020. febr. 12. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:
Nyilván nem biztos, hogy mutat valamit. Meglátjuk. :-)
2020. febr. 13. 09:20
 22/76 A kérdező kommentje:
Haj, még mindig csak dpo4, borzaszto lassan telnek a napok. Maskor meg bezzeg szaladnak a hetek is...
2020. febr. 14. 09:32
 23/76 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok aki egy cipőben jár veled. :D

Olyan mintha már hónapok teltek volna el, pedig meg csak 4-5 nap....

Tényleg furcsa ilyenkor mert amikor nem vár így valamire az ember akkor sokkal könnyebben telnek a napok... :D

2020. febr. 14. 09:57
 24/76 anonim ***** válasza:

Nekem a legkorábban a 10.dpo-n mutatta ki a facelle kazettás tesztje.

[link]

Nagyon nagyon halványan lehetett látni a csíkot, de korán kijött és élőben rózsaszín volt. Nem számítottam rá hogy ilyen hamar kimutatja. Utána több fajta tesztet is csináltam. Nekem ez jobban kimutatta mint a predictor! 4 nap múlva szinte egyforma volt a két csík.

Most pedig éppen a reggelit próbálom bent tartani😂😂😂 6.hétbe léptem ma pont.

Drukkolok! Tudom milyen nehezen telnek a napok.

2020. febr. 14. 10:47
 25/76 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 4-5 DPO s

Köszi a példát fehérnünüke! :) és boldog baba varast!

2020. febr. 14. 20:16
 26/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

12 es vagyok. Ma vagyok kb a 9. DPO n (mint mikor lányommal kiderült a terhesség) és ilyen a tesztem. Nem tudom mit gondoltok mert képen nem adja át, de élőben teljesen rózsaszín és szabad szemmel jól látható csak halvány... izgulok. Nem elem meg bele magam de azért izgatott vagyok :)

[link]

2020. febr. 17. 21:04
 27/76 A kérdező kommentje:

#12-es en is latni vélek ott vmit. Izgis! Jo koran teszteltél. 🙂 Mindenkepp irj még ha majd tesztelsz. Ez milyen teszt volt?

En dpo7-en vagyok még csak, pentek reggel raprobalok egy tesztre.

2020. febr. 17. 21:40
 28/76 anonim ***** válasza:

Köszi! Én is várom majd a híreket. Igen pénteken a legérdemesebb, én max szerdán akartam először, de tényleg nagy tesztelo vagyok :D

Azt gondoltam az előző teszt biztos hibás volt és most meg este csináltam egy másikat, de ezen is időbe kijött és meg inkább rózsaszín :)

Remelem jól alakul tovább is. Tudom hogy sok esetben a korai tesztelésnek nincs jó eredménye, de lanyomnal nagyon sikeres volt és bízom benne most is így lesz. Majd mindenképp küldök meg híreket akárhogy is lesz.

Itt a ma esti kép, bár képen meg mindig nem túl jó, de majd küldök ha már lesz olyan igazán szép is (remelem lesz)

[link]

2020. febr. 17. 21:54
 29/76 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi nem válaszoltam, én nem Magyarországon elek, egy sima gyógyszertári 25 os érzékenységű teszt.
2020. febr. 17. 21:55
 30/76 A kérdező kommentje:
Latom a vonalkát, drukkolok!!
2020. febr. 17. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!