Predictor early tesztet 6nappal előbb tényleg valós eredményt mutat valakinek tapasztalat erről a tesztrol?

Figyelt kérdés
Holnap kéne megcsinalnom a tesztet akkor lesz vissza még 6 nap valós eredményt fog mutatni. Vagy meg ne éljen bele magam ha pozitív lesz.
2017. nov. 17. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Keddre nem vártam. Csütörtökön pozitív lett. 18 hetes terhes vagyok. De harmasikrek, valószínű ezért lett ilyen hamar pozitív.
2017. nov. 17. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Mármint előtte héten csütörtökön lett pozitív.
2017. nov. 17. 14:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok hát én jovohet csütörtökre nem várom lehet várok hétfőig H tuti legyen
2017. nov. 17. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Még a nemvárt napján is negatív volt. Pedig terhes voltam.
2017. nov. 17. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a nemvárt napján reggel olyan brutális pozitív volt, hogy szerintem már az előtte lévő napokon is kimutatta volna!

SZerintem várj hétfőig, a hat nap szerintem nagyon sok!

2017. nov. 17. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem már nem várt előtt kb 3-4 nappal is kimutatta a 2 csikot azota 24 hetes vagyok .
2017. nov. 17. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Erre igen kicsi az esély.
2017. nov. 17. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
10 dpo egyértelműen pozitív lett.
2017. nov. 17. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhességemnél 9. dpo-n lett pozitív. Amúgy a hat napot úgy kell számolni, hogy a hatodik nap a késés első napja (úgy fogalmaz, h az elmaradt menstruációtól számított 6 nap), szóval igazából öt nappal előbb mutatja ki. Azt hiszem kb 70 százalékos arányban mutatja ki ilyen korán, de ez pontosan benne van a használati útmutatójában.
2017. nov. 18. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!