Vélemény? Tapasztalat? Van valami vitamin ami esetleg segíti a teherbe esést. Valaki?
Szia. Amivel nekem sikerült;méhpempő,E vitamin(ez utóbbival vigyázz,túladagolható!)
Menses első napjától peteérésig napi 11/2 l cickafark+málnalevél tea,utánna következő menstruációig ugyanennyi palástfű+málnalevél tea. Ezen kívül 3*1 magneB6,hogy a lelked is rendbe legyen. Mert ez is fontos a teherbeeséshez. Sok sikert!!! :)
Szia! Nekünk is sok idő volt mire teherbe estem. Utána nèztem a különböző gyógynövènyeknek ès vitaminoknak.
Ès cickafark+Palástfű+E vitamin + Eredeti mB6.
Ès 6 hónapon belül teherbe estem.
Előtte nővèrem is ,ès ő úgy ,hogy a doki azt mondta ,hogy nem lehet gyerekek öröklődès miatt.
Ebbe az a jó ,hogy nem annyira pènzigènyes ,inkább csak oda kell figyelni ,hogy kövesd mikor mit kell inni ès bevenni.
Ha èrdekell,pontosabban leirok mindent mikor mit kell ès hogyan.
Több hölgynek is tanácsoltam ,ès legtöbbjük sikeresen teherbe is esett.
Először is nem kell lenyelni...sem pedig kifingani! Mondjuk ezt a nők nem szoktak.
Elevit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!