A 3. és most a 6. DPO-n pecsételek. Előtte, és a kettő közt sem volt semmi barnázás. Remélem valakinek volt hasonló. Tapasztalat?
Voltam orvosnál, minden hormonom rendben van, egyedül kissé alacsony a progeszteron szintem (28), amire kaptam 3 hónapos barátcserje kúrát, ciklus, és hormon rendezésre. Most tartok a 2. hónapnál.
Gyönyörű erős LH tesztem volt két egymást követő nap, együttléttel tarkítva, majd negatív teszt követte, a hőm fent, tehát volt ovuláció. A 3. DPO-n betudtam ovulációs vérzésnek (igen van ilyen, nekem is új az információ), de most a 6. DPO-n hideg zuhanyként ért. Ma reggelre mindkét mellem külső két oldala fáj.
Kétlem, hogy beágyazódás lenne, ahhoz korainak gondolom.
A barátcserje okozhatja?
(normális válaszokat kérek szépen, köszönöm)
Mert nem nagy a baj, és én választhattam, hogy időt adok magamnak, hogy egy kis rásegítéssel helyre álljon a szervezetem, és létrejön egy stabil terhesség, vagy ad progi pótlást, majd szedhetem a 12. hétig. A gyógynövényt választottam tekintettel arra, hogy még csak május óta próbálkozunk, amit 7 év fogamzásgátló előzött meg, és még "csak" 27 vagyok.
Abba állapodtunk meg, hogy ha a kúra végeztével sem jön a baba, akkor újra hormonsor, és gyógyszerrel rásegít.
De hiába akarod ha nem termelodik. Altalaban azert huzzak idot gyogynovenyekkel (ami gondolj bele, ha baj van nem segit a noveny a hormonokon..eleg logikus nem de)??:)
Szval ne húzd az időt és ne tarts a progeszterontól. Nem sátáni , nem okoz karos mellékhatásokat stb. Sőt mi több lehet majd gyermeked, így nem.. egy gyógynövény összetételű bogyótól ne várj csodát legalabbis ha segit akkor sem eleget...:)
Menj vissza es kerj gyogyszert.
Ált azért húzzák az időt hogy pénzeld őket*
Gondolom ,ha választhattál akkor magándoki.;)
Bocsi ez vhogy kitörlődött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!