Korai terhességnél barnázni kezdtem, de uh-n nem látott gondot az orvos. Akinél hasonló volt, lett baba belőle?
Ugyan így voltam, de kapásból írt fel a doki utrogestan hüvelytablettát. A 13. hétig használtam, bár a vérzés 3-4 nap alatt elmúlt. 38+6-on született a lányom makk egészségesen.
Mibden jót kívánok nektek!
Nekem is erős pozi tesztem van és ma elkezdtem vérezni, pedig szedek progeszteront is. Holnap megyek orvoshoz.
A fiamnál is barnáztam néhány napig, nem volt emiatt probléma.
Bocsi angyalkám ! Hagyott itt.
;(
Elso babaval barnazassal indult. Ő elment napi 3x2 progi ellenere is (utro) megallt a fejlodesben 5 hetesen 4 naposan!
Most juliusban teszteltem pozit ra 4 napra barnazas doki nem latott gondot de babara utalo jelet se sehol.
3x1 utro barna elmult de szigoruan fekves es 3x1 magnezium!!
5+6 hetesen uh elott fel oraval barnazas de baba jol van!
7+2 hetesen barnazas masnap uh baba jol van
Azota nem barnazok.:)
14+4hkm
Sztem menj mashova es mindenkepp mkérj progit. A magnézium is nagyon sokat segít ,de komolyan. És pihenj amikor csak lehet.
Minden rendben lesz :)ha felsz menjel el önszorgalomból hcg vérvételre. Engem pl megnyugatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!