45 éves friss házas vagyok. Szeretnénk közös gyermeket de elkezdődött a menopauza. Nagyon végét járja a petefészek működésem. Valaki tud hasonló esetről és mégis lett babája? At orvos nem sok reményt lát benne.
Nekem is a szomszédos Alma jutott rögtön eszembe, egyébként ő már 50 fölött volt akkor.
Kérdező, mindenképpen menjetek el vizsgálatokra, petevezető átjárhatósági, hormonvizsgálatokra, a férjed spermáit is nézzék meg. Már nincs vesztegetni való időtök. Ja és peteérés- ovuláció ellenőrzésére a legjobb (igaz a legdrágább) az ultrahangos követés, akkor az orvosod azt is látja, hogy a méhnyálkahártyád megfelelő vastagságú-e, ami a beágyazódáshoz kell majd.
"Valaki tud hasonló esetről és mégis lett babája?"- Nagyon ritka ! Egy riportkönyvben olvastam egy akkor már felnőtt fiatalemberről, aki úgy fogant, hogy az anyukája már az unokáját gondozta s két éve nem menstruált....Nem jut eszembe a címe most, ha nagyon érdekel kideríthetem.
Ha tudsz angolul itt vannak a témáról írások:
A rövid lényege az, hogy bio, élő/nyers gyümölcsöket és zöldségeket kell enni. És ez ami ma Magyarországon nagyon nehezen kivitelezhető, mert majd minden ennivaló és a víz szennyezett és ez okozza a sok fogantatási nehézséget.
Fehér Anna (Szomszédok Almája) 53 évesen szült.
Szia!
Én ilyen helyzetben biztosan nem vesztegetném az időt, hanem felkeresnék egy meddőségi centrumot. Pl:Kaáli.
Ott sokkal szakszerűbben tudnak segíteni, mint egy sima nőgyógyász. Főleg, hogy azt mondta a dokid, hogy kevés esélyt lát.
Olyan dokit kellene keresned, aki támogat, próbálkozik gyógyszerrel, injekcióval serkenteni a szervezeted....
Mint ez aki most van.
Persze ez mindd pénzbe kerül, magán orvos akinek érdeke hogy segítsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!