Pozitív, vagy ilyen erős száradási csík? Szerintetek reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hajnalban csináltam tesztet. De valószínűleg nem vártam elég sokáig, nem jött ki egyből a csík, így mert nagyon kómás voltam, visszafeküdtem aludni. Erre legközelebb mikor kimentem, ez a látvány fogadott: (komi)
Nekem eddig sose volt még csak nagyon halvány száradási csíkom sem. Sajnos régóta használom ezt a fajta tesztet. Kérlek ne kövezzetek meg, 1 éve várjuk a babát. Reménykedjek? Vagy előfordul ilyen "erős" száradási csík?
2020. febr. 12. 08:58
31/44 anonim válasza:
Fu, drukkolok! A predictor egyertelmuen pozitiv!! Valaki elindult, az biztos!!
32/44 A kérdező kommentje:
2 nap különbséggel ilyen tesztjeim lettek :)
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat :)
2020. febr. 15. 05:46
33/44 anonim válasza:
Ez bizony már gyönyörű pozi, gratulálok!! 😊💕
35/44 anonim válasza:
De jo!!! Gratulálok, nagyon drukkoltam!
37/44 A kérdező kommentje:
Nem csináltam több tesztet, de nyoma sincs mensinek, mindjárt megjön érzés néha rámjön de ennyi. Egyelőre várom, hogy teljen az idő az első uh-ig :)
2020. febr. 20. 08:10
38/44 anonim válasza:
Mi ujsag kerdezo, voltal mar uh-n?
39/44 A kérdező kommentje:
Koszonom az erdeklodest :) igen voltam, pont betoltott 6 hetesen. Szivhang meg nem volt, csak szabalyos petezsak es szikholyag. 2 het mulva kell visszamennem, remelem addigra lesz szivhang :)
2020. márc. 1. 16:17
40/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom követi e még valaki, de tegnap voltam megint uh-n, 7+2 voltam. Teljesen jól fejlődött, van szívhang, minden rendben van :)
2020. márc. 10. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!