12. dpo n pozitív lett a tesztem. Most vagyok a 14. napon és már olyan erős mint a kontroll csík. (kíváncsiságból megnéztem. ) Ez mit jelenthet?
Második: Mégis mitől lenne ez provokáció? Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem mindenkinél ugyan annyi a HCG mennyisége. A kérdés pontosan arról szól, hogy mit jelent az ha valakinek több van a szervezetében. Köszönöm hogy jelentéktelen válaszoddal rabolod azoknak az idejét, akik a valszokat is elolvassák. 😒
Az első válaszolónak, köszönöm megkaptam a valaszt.
"A kérdés pontosan arról szól, hogy mit jelent az ha valakinek több van a szervezetében."
De honnan tudod, hogy neked több van? Mihez vagy kihez képest több? Ezt egy terhességi tesztből nem tudod megállapítani! A 2 nappal ezelőttihez képest valóban több van, de ez természetes, hiszen egyre több HCG termelődik a szervezetedben. De ez nem azt jelenti, hogy az ÁTLAGHOZ képest több lenne....
Épp ezért TÉNYLEG csak annyit jelent az erősebb teszt, hogy szépen halad előre a terhességed.
Lehet, hogy nem provokációnak szántad a kérdést, de kicsit tényleg annak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!