Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív, vagy ilyen erős...

Pozitív, vagy ilyen erős száradási csík? Szerintetek reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hajnalban csináltam tesztet. De valószínűleg nem vártam elég sokáig, nem jött ki egyből a csík, így mert nagyon kómás voltam, visszafeküdtem aludni. Erre legközelebb mikor kimentem, ez a látvány fogadott: (komi)

Nekem eddig sose volt még csak nagyon halvány száradási csíkom sem. Sajnos régóta használom ezt a fajta tesztet. Kérlek ne kövezzetek meg, 1 éve várjuk a babát. Reménykedjek? Vagy előfordul ilyen "erős" száradási csík?

2020. febr. 12. 08:58
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is pozitív. Nagyon kívánom hogy minden rendben legyen veletek! :)

Majd tedd fel ha meg csinálsz tesztet :) mindig jó ilyeneket látni

2020. febr. 12. 09:57
 12/44 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy ennyi pozitív választ adtok! A szó minden értelmében :D szerintem holnap megint csinálok tesztet, nem fogom kibírni hogy 2 napot várjak. Holnap jelentkezem :)
2020. febr. 12. 10:12
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen pozitív :)
2020. febr. 12. 10:13
 14/44 anonim ***** válasza:
20%

Ti elolvastátok amit a kérdező írt?

"nem jött ki egyből a csík, így mert nagyon kómás voltam, visszafeküdtem aludni. "

Ez nem pozitív, hanem egy értékelhetetlen teszt, ami lehet pozitív és lehet negatív is.

Ugorj neki újra lehetőleg olyankor amikor nem fekszel vissza aludni, mielőtt megvárnád az eredményt.

2020. febr. 12. 10:44
 15/44 anonim ***** válasza:
87%
Holnap reggel elsőből csinálj egy CB digitálisat, az elég egyértelmű lesz. De ez sztem szép halvány pozi, gratula!
2020. febr. 12. 10:57
 16/44 anonim ***** válasza:
28%

#14-esnek mondjuk igaza van, az időn túliból még bármi lehet... Holnap reggel mindenképp ismételj és várd meg a 10 percen belüli eredményt.

#15-ös voltam

2020. febr. 12. 10:58
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozitiv, soha nem valik ilyenne egy teszt attol, h idon tuli. Pont igy jartam annak idejen. Nem vartam meg hajnalban a 3 percet, lefekudtem, reggel raneztem es csikos volt. Azota 10 eves 😃
2020. febr. 12. 11:36
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
De hogy megnyugodj vegyel egy Facellet vagy Predictort, ha a gagyi one step ilyen eros akkor azokon mar napkozben is latszodna.
2020. febr. 12. 11:49
 19/44 anonim ***** válasza:
24%

Hiába lett neked pozitív az időn túli teszt, attól még hivatalosan nem értékelhető az időn túli pozitív teszt.

Ez rá van írva a használati utasításra is.

Csinálni kell egy újat, mert ez vagy pozitív vagy nem.

2020. febr. 12. 12:22
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy tesztem amin időn belül nem jött ki a csík, de 1 órával utána a kukából kihalászva, volt rajta egy ennél sokkal erősebb 2. Csík.

Csináltam egy másik tesztet, ami időn túl is negatív maradt. És nem is voltam terhes.

2020. febr. 12. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!