Pozitív, vagy ilyen erős száradási csík? Szerintetek reménykedhetek?
Sziasztok! Hajnalban csináltam tesztet. De valószínűleg nem vártam elég sokáig, nem jött ki egyből a csík, így mert nagyon kómás voltam, visszafeküdtem aludni. Erre legközelebb mikor kimentem, ez a látvány fogadott: (komi)
Nekem eddig sose volt még csak nagyon halvány száradási csíkom sem. Sajnos régóta használom ezt a fajta tesztet. Kérlek ne kövezzetek meg, 1 éve várjuk a babát. Reménykedjek? Vagy előfordul ilyen "erős" száradási csík?
Szerintem is pozitív. Nagyon kívánom hogy minden rendben legyen veletek! :)
Majd tedd fel ha meg csinálsz tesztet :) mindig jó ilyeneket látni
Ti elolvastátok amit a kérdező írt?
"nem jött ki egyből a csík, így mert nagyon kómás voltam, visszafeküdtem aludni. "
Ez nem pozitív, hanem egy értékelhetetlen teszt, ami lehet pozitív és lehet negatív is.
Ugorj neki újra lehetőleg olyankor amikor nem fekszel vissza aludni, mielőtt megvárnád az eredményt.
#14-esnek mondjuk igaza van, az időn túliból még bármi lehet... Holnap reggel mindenképp ismételj és várd meg a 10 percen belüli eredményt.
#15-ös voltam
Hiába lett neked pozitív az időn túli teszt, attól még hivatalosan nem értékelhető az időn túli pozitív teszt.
Ez rá van írva a használati utasításra is.
Csinálni kell egy újat, mert ez vagy pozitív vagy nem.
Nekem is volt egy tesztem amin időn belül nem jött ki a csík, de 1 órával utána a kukából kihalászva, volt rajta egy ennél sokkal erősebb 2. Csík.
Csináltam egy másik tesztet, ami időn túl is negatív maradt. És nem is voltam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!