Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív, vagy ilyen erős...

Pozitív, vagy ilyen erős száradási csík? Szerintetek reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hajnalban csináltam tesztet. De valószínűleg nem vártam elég sokáig, nem jött ki egyből a csík, így mert nagyon kómás voltam, visszafeküdtem aludni. Erre legközelebb mikor kimentem, ez a látvány fogadott: (komi)

Nekem eddig sose volt még csak nagyon halvány száradási csíkom sem. Sajnos régóta használom ezt a fajta tesztet. Kérlek ne kövezzetek meg, 1 éve várjuk a babát. Reménykedjek? Vagy előfordul ilyen "erős" száradási csík?

2020. febr. 12. 08:58
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Igazatok van, időn túli ahogy írtam is. Arra lettem volna kíváncsi, hogy létezik-e az, hogy ilyen erős legyen időn túl, közben meg nem volt baba. Akinek erre irányult a válasza annak köszönöm. Aki csak azt tudja hajtogatni, hogy időn túli ezért nem érvényes, ezt én is tudom, számtalan negatív teszten vagyok túl, és olvasni is tudok. Másrészről pedig nem gondolnám, hogy egy egyértelmű két csíkos tesztről tettem fel képet, időn belül, majd leugrik a második, de azért kiteszem ide, hogy megkérdezzem szerintetek pozitív-e. Falra mászok az ilyenektől, gondolom ti is de ez nem egy ilyen kérdés akart lenni. Szép napot!
2020. febr. 12. 13:38
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd meg mi lett. Én nagyon csodálnám, ha ez nem potitiv lenne.
2020. febr. 12. 13:39
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Mióta próbálkoztok? 🙂
2020. febr. 12. 14:13
 24/44 A kérdező kommentje:
1 éve és 2 hónapja. Március 30-ra van időpontunk a Meddőségi Klinikára :D annyira jó lenne ha nem jutnánk el odáig :)
2020. febr. 12. 14:20
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok :)
2020. febr. 12. 14:44
 26/44 A kérdező kommentje:

Jó reggelt mindenkinek :)

Megvolt a szokásos hajnali pisilés, a tesztem ilyen lett: [link]

Úgy voltam vele, mintha lenne ott valami, de mégsem vagyok biztos benne, lehet káprázik a csipás szemem. Meg úgy 5 perc után kezdett el látszani valami, addig csak sejtettem. Csináltam egy predictort is, egyetlen egy volt itthon, amit csak akkor akartam elhasználni amikor biztos vagyok a dolgomban. Az ilyen lett 3 percen belül:

[link]

Még mindig van 2 napom a nem vártig, 1 év alatt sose volt kémiai terhességem sem vetélésem (lekopogom) de úgy tűnik mostmár legalább valami (vagy valaki) elindult :) szép napot Nektek :)

2020. febr. 13. 04:49
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

A második képen határozottan ott a második csík 😊😊

Kívánom, hogy ne kelljen a meddőségibe mennetek!!!

2020. febr. 13. 05:23
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
A második egyértelműen pozitív.
2020. febr. 13. 05:35
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

A második szép pozi 💕

Az első az milyen fajta teszt és milyen érzékenységű?

2020. febr. 13. 05:44
 30/44 A kérdező kommentje:
10es, one step. Sokan nem szeretik, de nekem még sose hazudott. Eddig amiket csináltam, és órák múlva megnéztem, nem volt semmilyen száradási csík rajta. Eleve ezért is írtam ki a kérdést. :)
2020. febr. 13. 05:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!