Pozitív, vagy ilyen erős száradási csík? Szerintetek reménykedhetek?
Sziasztok! Hajnalban csináltam tesztet. De valószínűleg nem vártam elég sokáig, nem jött ki egyből a csík, így mert nagyon kómás voltam, visszafeküdtem aludni. Erre legközelebb mikor kimentem, ez a látvány fogadott: (komi)
Nekem eddig sose volt még csak nagyon halvány száradási csíkom sem. Sajnos régóta használom ezt a fajta tesztet. Kérlek ne kövezzetek meg, 1 éve várjuk a babát. Reménykedjek? Vagy előfordul ilyen "erős" száradási csík?
Jó reggelt mindenkinek :)
Megvolt a szokásos hajnali pisilés, a tesztem ilyen lett: [link]
Úgy voltam vele, mintha lenne ott valami, de mégsem vagyok biztos benne, lehet káprázik a csipás szemem. Meg úgy 5 perc után kezdett el látszani valami, addig csak sejtettem. Csináltam egy predictort is, egyetlen egy volt itthon, amit csak akkor akartam elhasználni amikor biztos vagyok a dolgomban. Az ilyen lett 3 percen belül:
Még mindig van 2 napom a nem vártig, 1 év alatt sose volt kémiai terhességem sem vetélésem (lekopogom) de úgy tűnik mostmár legalább valami (vagy valaki) elindult :) szép napot Nektek :)
A második képen határozottan ott a második csík 😊😊
Kívánom, hogy ne kelljen a meddőségibe mennetek!!!
A második szép pozi 💕
Az első az milyen fajta teszt és milyen érzékenységű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!