Closti kúra első hónap után lett eredmény, de a doki szerint nem számít. Szerintetek?
A Clostis kúrám első hónapjában vagyok, 1x2 szemet kellett szednem. Ma vagyok a 14. ciklusnapomon, és az UH-n a doki talált egy 11x13-as és egy 6x4mm-es tüszőt. Illetve az endom 8mm volt.
Mikor mondta, hogy talált tüszőt, megörültem, hogy legalább hatott a gyógyszer, de azt mondta, hogy ez elég kevés, ne reménykedjek, következő hónapban szedjek 3x1 clostit.
A ciklusaim ált 30-35 naposak, ezért gondoltam, hogy még fog nőni a tüsző, mert a hőm alapján általában a 18-20. ciklusnap között van ovum.
Bár ezt is megvétózta a doki, mert csináltam LH tesztet, ami olyan pozitív lett mint még sose, az előző hónapban, ami nem clostis volt, és a doki azt mondta, hogy ő nem lát nyomot arra, hogy megtörtént az ovum.
Más is járt már így? Lett belőle baba, vagy ne reménykedjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!