Jós teszt! Hogyan kell használni? Mennyi idő után számít az eredmény valósnak?
Mikor kell megjönnie?
Most nem azért írom,hogy elkeseredj de nekem mensi előtt már 5 nappal olyan erős lett a 2. csík az ovuteszten délutáni pisiből,hogy majd le ugrott. Rá két órára a terhes is pozi lett!
De ez nem mindenkinél válik be!
köszi,hogy válaszoltál!!
hát 15-én kellene nem meg jönnie!
de jós tesztelni nem reggel kell??lehet délután is??
ilyen a görbém:
nem tudom értesz-e hozzá!!
Szerintem a 10-11. dpo-n lehetsz, kb 4 nap múlva már a rendes HCG teszt is mutathat valamit!!
Szorítok, hogy sikerüljön!!! :)
30hkm
3. vagyok! Én igaz nem csináltam, de úgy tudom, hogy nemvártig szoktak jóstesztelni első pisiből reggel(erősödnie kell a csíknak), aztán nemvárt után már csinálhatsz rendeset is!
De azért vigyázz a kis lelkedre, mert egyszer nekem volt egy halvány pozitív tesztem(HCG)9dpo-n és azt vártam erősödjön, és végül mégis megjött...
Valamiért nem tapadt meg és rossz volt a tudat, hogy ott volt és nem sikerült!
De nem ez kell lebegjen a szemed előtt, csak vigyázni kell az ilyen korai eredményekkel!!
Tényleg megy a drukk!! :)
Én azt szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az ovu tesztnél az, hogy "halvány pozitív"??
Mert én úgy tudom, hogy - mivel mindig van egy bizonyos szintű luteinizáló hormon a szervezetben - a hcg teszttel ellenben itt a második csík is minden esetben megjelenik, de pozitívnak csak akkor számít, ha a tesztcsík minimum ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík. Nekem legalábbis még soha nem volt egycsíkos a 25-ös erősségű lh-teszt, csak a tesztcsík erőssége a változó. Vagy rosszul tudok valamit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!